4-åringen lekte kurragömma med barnflickan – 5 minuter senare är han död

Lory del Santo var stolt mamma till sin 4-årige son Conor. Men en dag skulle allt förändras, och pappans sätt att hantera sorgen har fått oss alla att fälla en tår över familjens öde.

1985 träffade Italienskan Lory en man från England. De fattade omgående tycke för varandra, och inledde en relation. Han visade sig vara en berömd musiker.

Bara några månader senare fick Lory veta att hon var gravid, hon var överlycklig, och trodde att detsamma gällde för hennes pojkvän.

1c

Hon var glad när hon berättade vad framtiden hade i sikte för dem. Men hans reaktion är inte vad hon förväntar sig. Han var inte redo att skaffa barn, och det slutade med att de två skiljdes åt. Han behövde tid för att ordna upp sitt eget liv först.

2c

Efter en tid ifrån varandra förändrades saker och ting, han hade tänkt om och ville visst vara en del av sin sons liv. I augusti 1986 han, han fick namnet Conor. De var lyckliga och bodde tillsammans på landsbygden i England.

Men efter en tid började pappan tvivla, han kände sig osäker på sina känslor till sonen och visste inte hur han skulle bete sig i hans närvaro.

4c

Han började dricka när han var ensam med sin son. När han insåg att han hade alkoholproblem skrev han in sig på en rehabiliteringsklinik. Paret gjorde slut igen men behöll kontakten. Lory och Conor flyttade till Italien och pappan kom bara på besök ibland.

5c

Conor var en lekfull pojke, och han älskade att lyssna på sin pappas musik.

En dag, den 19 mars 1991 beslutar sig Conors pappa för att förändra sitt liv, det var en mycket speciell dag, och Conor fick följa med sin pappa på cirkus. Efter den dagen kunde han knyta an till sin son och ville vara tillsammans med honom så mycket han bara kunde.

6c

Dagen efter skulle Conor få följa med sin pappa på zoo, vid den här tiden hade Conors föräldrar flyttat till New York och bodde tillsammans i en skyskrapa.

Medan Conor väntade på att pappan skulle komma hem för att ta med honom på zoo, lekte han kurragömma med sin barnflicka.

Just den här dagen var en glasmästare på besök för att byta fönster, annars var fönstren alltid stängda och omöjliga för ett barn att öppna.

7c

Conor sprang för att gömma sig för barnflickan när det fruktansvärda inträffar. Fönstret som alltid annars var låst öppnades när Conor sprang emot det, och han störtade ner mot marken från den 49:de våningen. Conor dog omedelbart.

8c

Bara några minuter senare kom Conors pappa hem, men hans son var redan död. För att stå ut med saknaden, och för att hedra sin döde son skrev hans pappa en låt.

9c

Conors pappa heter Eric Clapton, och den världsberömda låten ”Tears in Heaven” har du nog hört förut, du kan lyssna på den här:

Dela gärna denna sorgliga historia med dina vänner på Facebook så att fler får ta del av den vackra låten, och anledningen till varför den skrevs.