4-åringen ser mammans bristningar och frågar vad det är – svaret hon får hyllas av tusentals

Bristningar i huden är vanligt och kan orsakas av olika anledningar. Vanligast är att kvinnor drabbas när de går upp i vikt, och när det händer blir många obekväma och vill dölja dessa delar av kroppen. 

30-åriga mamman Allison Kimmey ville lära sin dotter att bristningar inte är något att skämmas över, därför gav hon sin fyraåring den perfekta svaret när hon utfrågades om de hon hade på sin kropp. Nu sprids hennes ord som en löpeld på internet.

”Varför är din mage så stor mamma?” frågade fyraåriga Cambelle sin 30-åriga mamma Allison. Dottern pekade sedan på mammans mage och frågade vad strecken var för något. 

Allison svarade lugnt att det är bristningar, varpå dottern frågade var de kom ifrån. 
”Tja, när jag var lite äldre än vad du är nu, fick jag några streck när jag växte jättesnabbt! Och några av dem kommer från när du växte inne i min mage”, svarade Allison.

Cambelle började att undersöka bristningarna intresserat, vilket fick mamman att säga ”De är skinande och glittriga, visst är de fina?”. 
”Ja! Den här är min favorit för glittrar så mycket, sa hon och pekade på den största innan hon fortsatte: När kan jag också få såna?”, svarade fyraåringen. 

Facebook/Allison Kimmey

Allison delade med sig konversationen på Facebook tillsammans med en bild på henne och dottern på stranden. På bara tio dagar har inlägget delats över 82 000 gånger, och det fortsätter att spridas. 

Mamma Allison säger att syftet med bilden och inlägget är att sprida kroppspositivitet i ett utseendefixerat samhälle. Som ung mamma tycker hon att det är viktigt att förmedla rätt budskap till sina barn tidigt. Dela gärna om du håller med henne.