4-barnsmamman får en stroke och blir inlagd på sjukhus, 5 dagar senare vill hennes man skiljas

Alla genomgår vi någon gång i livet en eller flera jobbiga perioder. Medan många återhämtar sig snabbt, blir det för vissa betydligt jobbigare.

Det var i mars 2015 som den då 37-åriga fyrabarnsmamman Riona Kelly drabbades av inte bara en tragedi, utan två. Den ena drabbade hennes hjärta och den andra hennes ben.

Riona hade fått en stroke och blev förlamad från midjan och ned. Men det var inte läkarnas besked som var det värsta.

Instagram/rionakellygopinkco

Efter bara fem dagar på sjukhuset sa hennes man sedan 14 år tillbaka att han ville skiljas.

Förlamad och förkrossad låg hon nu i sin sjukhussäng och ville ge upp.

Hur skulle hon ta hand om sina fyra barn nu när hon inte längre kunde klara sig själv? 

Facebook/RionaKelly

”Efter att min man lämnade mig på sjukhuset, blev min vän Sarah min närmaste, det var hon och barnen som fick stötta mig under min återhämtning.”

Hennes exman Richard hävdar dock att han ska ha sagt att han ville separera dagen innan Riona fick sin stroke.

Återhämtningen gick trögt och trots att läkarna trodde att Riona skulle få tillbaka rörelse i benen var det ingen som visste säkert.

Men trots att hon varit nära att ge upp flera gånger fortsatte hon att kämpa och till sin hjälp hade hon sin personlige tränare Keith Mason.

Instagram/RionaKellygopinkco

De två trivdes mycket bra ihop och började även att höras på fritiden.

Från att verkligen ha varit på botten kände hon äntligen att livet var värt att leva igen.

Efter fyra månader på sjukhuset fick hon äntligen komma hem, och med mycket träning hade hon även återfått rörelse i sina ben, även om hon behövde sin rullstol ibland om hon behövde ta sig längre sträckor.

Instagra/RionaKellygopinkco

”När jag ser tillbaka på det så var jag olycklig i äktenskapet. Men vi hade byggt ett liv ihop och hade skyldigheter gentemot varandra. Det här var när jag behövde min man som mest,” säger hon till Daily Mail

Efter ett tag blev Riona och Keith ihop och även Rionas fyra barn tycker om hennes nya kärlek.

Det här är verkligen ett bevis på att man aldrig ska ge upp. Från att ha tyckt att livet knappt varit värt att leva är Riona idag mycket lyckligare än hon var innan både stroken och skilsmässan.

Instagram/RionaKelleygopinkco

Dela Rionas historia med dina vänner på Facebook, kanske känner du någon som just nu tycker att livet känns tungt och behöver piggas upp med en solskenshistoria.