4 pojkar smyger in i gamla tantens trädgård, när hon får tag i dem börjar tårarna forsa

De flesta som blir äldre vill inget hellre än att få bo kvar hemma i sitt eget hem. Men utan hjälp kan det bli svårt.

Speciellt om du har trappor, långt till soptunnan och en stor trädgård som måste tas omhand.

75-åriga Gerry Suttle bor i Texas, USA och till hennes hus hör en stor tomt.

Den lilla byn Riesel i Texas där hennes hus ligger har en till synes märklig lag, gräset får nämligen inte växa sig högre än 45 centimeter.

Men Gerry hade svårt att hålla efter i sin stora trädgård. Något som polisen märkte. De hade skickat en kallelse för att hon skulle få försvara sig i rätten.

Men Gerry hade inte sett röken av någon kallelse. Eftersom att hon inte fått någon kallelse dök hon heller inte upp i rätten när hon skulle ha infunnit sig.

Då utfärdades en häktningsorder, Gerry skulle gripas på grund av det höga gräset.

Det blev en stor nyhet i den lilla byn och när de fyra bröderna Reynolds, såg nyheten på Tv visste de att de var tvungna att göra något för att rädda henne.

De tog med sig varsin gräsklippare och begav sig till Gerrys stora tomt.

”Vi har aldrig träffat henne. Men hon är 75 år gammal och behöver hjälp med att klippa sin gräsmatta. Det är det minsta vi kan göra”, säger en av brorsorna, Blaine, till News 10.

”Det fick mig att känna för henne, eftersom hon är 75 år gammal. Vem ska klippa hennes gräsmatta?”, säger Blake Reynolds, när han hörde att hon kunde hamna i fängelse.

När fler i området såg vad som hände gick de också för att hjälpa till, på bara två timmar var hela trädgården klippt.

”Att så unga killar bestämde sig för att göra det här för mig är helt fantastiskt”, sa Gerry och blev alldeles tårögd när hon kramade om sina små hjältar. 

Här kan du se ett nyhetsinslag om händelsen:

Gilla och dela om du också tycker att fler ungdomar borde vara som bröderna Reynolds. De förtjänar verkligen en stor eloge!