5 åriga Harmonie-Rose föddes utan armar och ben – ingen kunde ana vad hon gör i dag

Under hela sitt korta liv har Harmonie-Rose Allen fått kämpa. Trots att hon inte har några armar och benar har det aldrig stoppat henne från att ta sig an sina drömmar.

Nu gör hon succé som gymnast hemma i England.

Många får men för livet sent i livet. Men redan från första stunden i livet fick femåriga Harmonie-Rose Allen kämpa. Hon har trotsat alla odds när hon fick hjärnhinneinflammation som gjorde att hon fick såna men fysiskt att hon inte har varken armar eller ben. Hon har också tvingats operera bort delar av näsan.

Av läkarna fick hon beskedet att hon hade tio procent chans att överleva redan när hon bara var 11 månader gammal.

Harmonie-Rose Allen föddes utan armar och ben. Nu gör hon succé. Foto: Youtube

Men det stoppar inte denna fantastiska tjej och skolskenshistoria.

Femåringens nya passion – gymnastik

Nu har hon hittat sin stora passion i livet – gymnastiken.

Hennes familj berättar för The Daily Mail hur Harmonie-Rose älskar att studsa runt, hoppa på trampolinen och vara bara ett barn precis som hon förtjänar.

Mamman om dotterns framsteg: ”Lägger ner hela sin själ i det”

Varje vecka är hon med på gruppens övningar utan sina proteser. På bilderna ser hon mer än lycklig ut, precis som hon förtjänar!

– Vi var oroliga först när hon frågade oss om hon kunde få börja med gymnastik. Vi tog henne till gymmets start klass och hon var ganska nervös i början, men sedan dess har hon aldrig tittat tillbaka. När hon behöver hjälp får hon stöttning av tränarna men hon ser alltid till att kunna göra allt på sitt sätt, säger hennes mamma Freya Hall till The Daily Mail och fortsätter:

– Om Harmonie vill göra någonting, lägger hon ner hela sin själ i det. Det är Harmonie det.

>Vilken fantastisk solskenshistoria! Du ska aldrig ge upp älskade Harmonie-Rose!