5-åringen ska precis adopteras av nya familjen – vänder sig om och får totalt oväntad uppvisning

För 5-åriga Danielle och hennes familj var det en mycket speciell dag. Hon blev omhändertagen av dem som liten bebis och efter några år var det dags för adoptionen att gå igenom. Adoptionsdagen var egentligen en dag när det juridiska endast skulle fastslås med ett besök på tingsrätten. Kanske inte världens roligaste dag för en lekfull och alert 5-åring.

Det var också personen som hanterade familjens ärende fullt medveten om. Därför bestämde han sig för att Danielle skulle få en oförglömlig dag.

Danielles kärlek för prinsessor var alla i hennes närhet medveten om. Så när familjen satt och väntade i rättssalen kom den första överraskningen. Domaren äntrade salen – utklädd till Snövit. 5-åringens reaktion var naturligtvis ett enda stort leende.

Vimeo1-600x600.jpg
Vimeo

Domaren förklarade att i dag var ett prinsessförhör – till allas stora glädje. Inte minst Danielle som var ett enda stort leende. Men avslutningen, när adoptionen officiellt gått igenom och det var dags att fira, är helt underbar.

Vimeo2.jpg
Vimeo

Kolla in när domaren avslöjar den stora överraskningen för 5-åriga Danielle.

Värmer inte det här människors hjärtan, så vet jag inte vad som krävs. Sprid gärna vidare för att glädja alla dina nära och kära. Det är ju sådana här ögonblick som ger en hopp om mänskligheten. Om en delning kan göra världen till en lite varmare plats, så är det värt det.