5-åringens snopp fastnade i badbyxorna, nu vill mamman varna andra

Att barn älskar att bada på sommaren är väl ingen nyhet direkt, och det brukar vara svårt att få hem dem när solen går ner. Plaska i vattnet, åka vattenrutschkana och äta glass är bara några av de saker som lockar barnen.

Laura var på semester med sin 5-årige son Jack, på Lanzarote och hade det så där skönt som man har det på semestern.

Men plötsligt började Jack gnälla och Laura förstod att han var obekväm, när hon försökte dra av honom hans badbyxor fick hon en chock.

Facebook/LauraCollins

Nätet på insidan av badbyxorna hade virat sig runt Jacks penis och hade Laura ryckt hårdare kunde det ha gått riktigt illa.

Laura bad om en sax i receptionen för att klippa loss honom, men när de hörde vad som hänt sa de att hon behövde åkta direkt till sjukhuset.

På den lokala mottagningen lyckades man inte hjälpa Jack och Laura fick åka vidare till ett större sjukhus.

Facebook/LauraCollins

Väl där var jack tvungen att få bedövning för att läkarna sedan skulle kunna klippa loss honom och frigöra hans könsorgan.

Efteråt fick han vara kvar på observation för att säkerställa att hans urinrör inte skadats medan hans snopp satt fast.

Dock visade det sig att Jack inte var den första som fastnat, i sina badbyxor, bara några veckor senare hade en pojke kommit in på samma sjukhus med en liknande skadador.

Facebook/LauraCollins

Nu uppmanar Laura föräldrar att ta bort nätet i badbyxorna för att inte fler barn ska drabbas.”Han skrek det högsta vrål jag någonsin hört, det är ett ljud ingen mamma någonsin ska behöva höra”, säger Laura till The Mirror.

Jack var upprörd ett tag efter, men det dröjde inte länge innan han var helt återställd.

Jack fortsätter dock att prata om händelsen och berättar ibland att han nästan blev av med snoppen på semestern på grund av det elaka nätet i hans badbyxor.

Företaget som tillverkat badbyxorna har bett så mycket om ursäkt till Laura och Jack, och ska undersöka vad som kan ligga bakom olyckan.

Facebook/LauraCollins

Dela gärna Lauras varning så att fler blir uppmärksamma med problemet så att inte fler barn drabbas.