52-åriga mamman föder dotterns barn efter provrörsbefruktning.

I flera år hade Kendra och hennes man Aaron försökt att få barn men utan framgång. Ingenting verkade fungera, trots att de testade med alla möjliga typer av fertilitetsbehandlingar. Paret ville desperat få barn men började nu ge upp hoppet om att det någonsin skulle komma att hända. Men då klev en något oväntad person in i handlingen.

Kendras mamma Crystal stod inte ut med att se sin dotter så ledsen och nedstämd över det faktum att hon och maken Aaron aldrig lyckades bli gravida. Med anledning av detta tog hon till sist ett beslut. 52 år gammal skulle hon ställa upp och agera surrogatmamma för sin dotter och sin svärson.

Med hjälp av provrörsbefruktning kunde Crystal sedan bära inte bara ett, utan två barn! Provrörsbefruktningen hade alltså varit lyckosam och nu skulle Kendra och Aaron med hjälp av Crystal få tvillingar.

Uppoffringen Crystal gjorde för sin dotter är verkligen beundransvärd. I nästan ett år bodde hon tillsammans med Kendra och Aaron i Arizona, långt ifrån sitt hem i den amerikanska delstaten Michigan.

Varje dag fick hon hormoninjektioner och varje vecka genomfördes ultraljud för att se så att allt stod rätt till inne i magen.

Men halvvägs genom graviditeten hände något som fick Crystal att drabbas av en ordentlig oro. Hon fick flera blödningar och trodde att hon råkat ut för ett missfall.

Läkarna kunde dock lugna hela familjen efter att ha tittat på ultraljudet. Där slog mycket riktigt två små hjärtan och efter 37 veckor föddes sedan de två små tvillingarna Domenic and Mia.

Detta är sannerligen ett starkt bevis på hur långt en mor är beredd att gå för att göra sitt barn lyckligt.

Se hela historien i videon här under:

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna