6 bröder retas i skolan för sitt långa hår – titta nu på hur de ser ut efter att de klippt sig

Även om det blir vanligare och vanligare att killar kan ha långt hår och tjejer kort så är det fortfarande vissa som har svårt att acceptera att alla människor ska få se ut hur de vill.

Phoebe Kannisto bor i New York, USA och har en stor familj. Hon har en 10-årig son, tvillingpojkar på 8 år, trillingpojkar på 5 år och en 3 årig dotter.

Bara att ha sju barn kan lätt få en och annan att vända på huvudet när de går förbi, men när alla killarna dessutom är långhåriga är det svårt att passera obemärkt.

Men de främlingarna inte vet är att pojkarna har valt att spara ut sitt hår av en väldigt speciell anledning.

Det hela började med att en familjeväns son gick bort i cancer och de tre äldsta bröderna som också var nära i ålder med sin bortgångne vän, ville göra någonting för att hjälpa andra barn som drabbats av cancer.

De tre äldsta bröderna sparade ut sitt hår och donerade det till välgörenhetsorganisationen ”Children With Hair Loss”, detta var två år sedan.

Men trillingarna ville också hjälpa till, och snart hade Phoebe 6 söner som alla sparade ut sitt hår. Det var inte helt lätt, och barnen fick utstå en hel del glåpord och mobbning från andra barn De flesta vuxna, men inte alla var mer förstående, speciellt när de fick redan på varför de valt att ha så långt hår.

Efter flera månader av sparande var det äntligen dags att besöka frisören för att sedan kunna överlämna över fem meter hår till organisationen.

Trots att det varit tufft ibland tyckte pojkarna ändå att det var värt det i slutändan.

Även deras lillasyster ville vara med och donera men där sa mamma ifrån, hon får vara med nästa gång när hon är lite äldre och förstår vad det innebär.

Ta en titt på videon nedan för att se hur de 6 bröderna ser ut efter besöket hos frisören.

Dela gärna denna historia på Facebook om du också tycker att dessa pojkar är riktiga hjältar!