7-åriga flickan smygfilmar sin mormor – vad kameran fångar får hela nätet att koka

Alla hade vi våra rädslor i barndomen. Det kanske var monster under sängen, clowner i garderoben eller elaka häxor – när mörkret la sig hade man ett ständigt vakande öga över de faror som lurade i natten.

Oftast var det bara våra fantasier som spökade – men för en sjuårig flicka i amerikanska Oklahoma City var farorna däremot allt för verkliga… och fullt på riktigt.

Flickan och hennes syskon bodde hos sin mormor och av henne hade de fått höra att det fanns en häxa på vinden som skulle straffa barnen när de inte skötte sig.

Och visst, om nätterna kom så en svartklädd skapelse med gröna fingrar och mask för ansiktet och spred skräck i hushållet.

Häxan kallade sig för ”Nelda” – och existerade i allra högsta grad.

Hon piskade flickan, band fast henne, torterade henne, lät henne sova i garaget – och tillsammans med sin medhjälpare ”Demon Coogro” rakade hon av flickans hår.

Först när mormodern tog sitt barnbarn till sjukhuset för att ”hon inte längre kunde kontrollera flickan” uppdagades den hemska sanningen.

Bildkälla: Twitter

Läkarna såg att flickan hade skärsår, brännsår och blåmärken över hela kroppen – och i förhör med polisen avslöjade sedan sjuåringen, enligt KFOR, att mormodern brukade klä ut sig till häxa och tortera henne tillsammans med sin yngre pojkvän som klädde ut sig till demon.

Bevis som polisen hittade i mormoderns hem stämde också överens med flickans berättelse.

– Där fanns piskor och kedjor och en häxhatt. Bara en helt fruktansvärd situation för ett barn att vara i, säger polisen Gary Knight till KFOR.

Vid ett av tillfällena lyckades ett av barnen smygfilma ”Nelda” med sin mobiltelefon.

OBS: Varning för starka bilder.

Efter att ha anhållits och förd till rättegång dömdes mormodern, Geneva S. Robinson, enligt The Oklahoman till tre livstidsstraff för barnmisshandel. Hennes yngre pojkvän Joshua Granger dömdes till 30 år i fängelse.

Barnen har omhändertagits av myndigheter och med mormodern bakom lås och bom får man bara hoppas att de kan få den lyckliga barndom som alla barn förtjänar.

Det gäller att vara uppmärksam på om något inte står rätt till i ett hem. Dela vidare denna viktiga påminnelse till alla du känner!