7-åringen skriver långt brev till Google – då får hon oväntat svar från chefen

Medan många ägnar ett helt liv åt att fundera på vad de vill bli så har 7-åriga Chloe Bridgewater från brittiska Hereford redan planen klar.

Hon vill jobba på det multinationella teknikföretaget Google – och hon är minst sagt driven i sin strävan att uppfylla drömmen.

Nyligen bestämde sig nämligen 7-åringen för att skicka en jobbansökan till företaget – ett brev som till och med fick självaste chefen på Google att känna sig tvungen att svara.

Allt började med att Chloe Bridgewater fick höra från sin pappa Andy att internetjätten Google erbjöd såväl saccosäckar som gokart-åkning och rutschakana på arbetsplatsen.

Eftersom Chloe samtidigt älskar datorer och teknik kunde hon inte tänka sig en bättre arbetsplats – och som den ambitiösa unga dam hon var bestämde hon sig för att knåpa ihop en jobbansökan.

Bildkälla: Shutterstock

I brevet skrev hon:

”Kära Google-chef,

Jag heter Chloe och när jag blir stor skulle jag vilja jobba på Google.

Jag vill också arbeta i en chokladfabrik och simma i OS. Jag simmar på lördagar och tisdagar.

Min pappa sa att jag kan sitta i saccosäckar, åka rutschkana och åka gokart om jag jobbar på Google. Jag gillar datorer också och jag har en surfplatta som jag spelar spel på. Min pappa gav mig ett spel där jag skulle flytta en robot upp och ner i en fyrkant; han sa att det är bra för mig att lära mig om datorer.

Min pappa sa att han ska ge mig en dator en dag. Jag är 7 år gammal och mina lärare säger till min mamma och pappa att jag är väldigt duktig i skolan och jag är bra på stavning, läsning och matte.

Min pappa sa att om om jag fortsätter vara duktig och lära mig mycket så har jag en dag möjligheten att få jobb på Google. Min syster Hollie är också väldigt smart men hon gillar dockor och att klä dem, hon är 5 år.

Min pappa sa att jag kunde skicka en ansökan till er för att söka jobb på Google. Jag vet inte riktigt vad det är men han sa att ett brev räcker för stunden.

Tack för att ni läste mitt brev, jag har bara skickat ett brev tidigare och det var till jultomten.

Hejdå.

Chloe Bridgewater, 7 år”

Bildkälla: Facebook

Det urgulliga brevet lämnade ingen oberörd – och nådde faktiskt hela vägen upp till toppen på Google.

När VD:n Sundar Pichai läste Chloes charmiga ansökan kände han sig därför tvungen att svara.

Bildkälla: Wikipedia

Så döm av familjens förvåning när det några dagar senare damp ner ett oväntat svar signerat Googles chef!

I brevet skrev han:

”Kära Chloe,

Tack så mycket för ditt brev. Jag är glad att höra att du gillar datorer och robotar och jag hoppas att du kommer fortsätta lära dig om teknologi.

Om du fortsätter arbeta hårt och följa dina drömmar så tror jag att du kan klara av allt du bestämmer dig för – från att arbeta på Google till att simma i OS.

Jag ser fram emot att ta emot din jobbansökan när du är klar med skolan! 🙂

All lycka till dig och din familj.

Vänligen,

Sundar Pichai

VD”

Bildkälla: Facebook

Den enkla, men fina, gesten att ta sig tid att svara gjorde 7-åriga Chloe överlycklig – och enligt pappa Andy är hon nu ännu mer ivrig att prestera bra i skolan och nå sitt drömjobb på Google.

”Jag kan inte nog tacka en så upptagen person att ta sig tid att göra så en liten flickas dröm kommer ett steg närmare”, skriver Andy Bridgewater på LinkedIn.

Det kostar inte så mycket – men ger så otroligt mycket tillbaka. Dela gärna för att hylla Google-chefens fina svar till den 7-åriga flickan!