Mobbarna hånade pojken för hans tänder. Men ett ord från oväntat håll förändrade allt.

Det här är berättelsen om Billy. En pojke boende i USA som fick byta skola för två år sedan. Han hade en mycket jobbig tid i skolan från första början. De andra barnen mobbade honom dagligen tills han började gråta för hans sneda tänder och speciella gångstil.

Men trots allt detta, har Billy ett hjärta av ett Lejon och har visat sig vara väldigt stark. Han har alltid haft drömmen att en dag få spela amerikansk fotboll. Det är hans stora dröm som han hoppas få uppleva en dag trots att han fått höra av mobbarna att han är för liten och att han springer för långsamt.

12-årige Billy

Skärmavbild 2015-11-26 kl. 15.49.46

Den amerikanske NFL-stjärnan, J.J. Watt, från Wisconsin, USA, blev själv retad när han var yngre. Han fick höra att han inte var stor nog för att kunna bli en stjärna i den sport han älskade allra mest. Men han kämpade år efter år under sin uppväxt genom sporten och är i dag en av de största stjärnorna i ligan för Houston Texas.

J.J Watt

Skärmavbild 2015-11-26 kl. 15.57.14

J.J Watt är Billys största förebild. Watt överraskar Billy på en restaurang som sedan får följa med sin idol på en resa han aldrig kommer att glömma. J.J Watt lär Billy att alltid tro på sin dröm.

Det här är en stark och väldigt fin berättelse som ni kan se via klippet nedan.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna om du vill ha fler liknande berättelser.