77 år efter att 3 män våldtog henne möter hon dottern för första gången

År 1928 var den då 16-åriga Minka Disbrow på picknick i skogen med en vän, när paret plötsligt blev överfallna av tre äldre män.

Vännerna slets ifrån varandra under kaoset och Minka blev neddragen på marken och våldtagen. 

Minka minns knappt någonting från den traumatiska händelsen som förändrade hennes liv, förutom att en av männen hade cowboyhatt och att en annan höll utkik.

Den unga flickan vågade inte berätta för någon om attacken, men snart började hon märka att hennes kropp förändrades och att magen började växa.

9 månader efter våldtäkten födde Minka sitt barn i hemlighet. Bebisen fick namnet Betty Jane och sattes upp för adoption – men Minka kände en omedelbar kärlek och kontakt med sin dotter när hon höll om henne.

I årtionden skrev Minka brev till myndigheterna för att försöka få uppdateringar om sin dotter, men breven kom aldrig fram.

Hon glömde dock aldrig sin dotter och slutade inte älska sitt barn – men hon tvivlade starkt på att de någonsin skulle träffas igen.

Youtube

Nästan 80 år senare bad Minka desperat till högre makter: ”Snälla Gud, låt mig bara få träffa Betty Jane innan jag dör. Jag lovar att inte ställa till med något eller besvära henne. Jag skulle bara så gärna få vilja se henne igen”. 

Vad Minka inte visste var att det höll på att hända saker i kulisserna. En domare valde att offentliggöra de förseglade breven som Minka skrivit till Betty Jane, som nu var 77 år gammal. 

Snart skulle också Minkas telefon ringa och rösten på andra sidan var exakt den som Minka hoppats på under hela sitt liv… 

Titta gäna på den fantastiska videon nedan för att se återföreningen mellan mor och dotter.

Vi har sett många rörande återseenden innan, men inget riktigt lika kraftfullt och känslosamt som detta!

Om den här historien och återföreningen rörde ditt hjärta lika mycket som mitt – dela gärna den här videon vidare till dina vänner på Facebook!