8-årige Alex mobbas för sin ovanliga sjukdom – då visar MC-knuttarna vart skåpet ska stå

Den här dagen glömmer nog den åttaårige pojken inte i första taget. I måndags blev han skjutsad till skolan av hundratals mc-knuttar och jeep-förare i den amerikanska staden Sherwood, Arkansas.

Anledningen bakom deras fina gest hyllas nu av hundratals – och det är inte svårt att förstå varför.

Alex Bruorton är en 8-årig pojke som bor med sin familj i Sherwood. Han har en väldigt ovanlig sjukdom som går under namnet Cloves syndrom. Detta får vissa delar av hans ansikte att aldrig sluta växa. Hans mamma Nichole har berättat att Alex bland annat stannat hemma från skolan – efter att ha blivit mobbad för hur han ser ut.

Foto: North Little Rock Police Department/Facebook

En dag delade en av mammans vänner, som också åker en hel del motorcykel, med sig av Alex berättelse till en grupp MC-knuttar. Hennes uppmaning var att de borde skjutsa Alex till skolan. Det slutade med att massor av MC-knuttar, Jeep-förare och lokala poliser ställde upp på en enda stor karavan – som skjutsade åttaåringen till skolan.

– Han hade ingen aning. Vi hade bara sagt till honom att 20 eller 30 personer skulle komma. Vi rullade upp takfönstret, han ställde sig upp i baksätet och utbrast bara i ett… herregud,  sa Nichole till TVH11.

Några poliser i North Little Rock Police Department delade sedan med sig av några bilder på skoleskorten på Facebook.

Foto: North Little Rock Police Department/Facebook
Foto: North Little Rock Police Department/Facebook

Här kan man se en film från den fantastiska dagen när lokalbefolkningen ställde upp för lille Alex:

Nu delar vi detta vidare och tackar för att det finns sådana fina människor med civilkurage därute i världen!