8-åringen räddades från föräldrar som slog henne. Nu har hennes brev till socialen spridits över hela världen.

Det här är en fruktansvärd historia om något som inte borde få existera. Men det är också en fantastisk historia om ett barn som fick ett nytt kärleksfullt hem.

Marie var 8 månader gammal när hon hamnade på sjukhuset i Atlanta med allvarliga skador. Hon vägde bara 6 kilo och hade 14 frakturer på sin lilla kropp. Hennes ryggrad var bruten vilket skulle göra henne förlamad för resten av livet.

Maries mamma och mammans pojkvän greps av polis och Marie placerades hos socialarbetaren Michelle Surprenant, som så småningom även adopterade henne.

Bildkälla

glad

Nu är Marie 9 år och trots att det hon har varit med om är fruktansvärt lever hon ett lyckligt liv idag. Hon har varit på Disney World, lärt sig simma, gått på teaterskola och allt det där som barn vill göra.

Bildkälla

rullstol2

Marie vet vad som hände henne när hon var liten och hon är tacksam för vad alla gjorde för henne. Hon är så tacksam så att hon bestämde sig för att skriva ett brev. Brevet skrevs när Marie var 8 år.

Så här skev hon:

Kära socialarbetare och poliser,

Jag vill tacka er för att ni har gjort mig glad och gett mig en ny trygg miljö. Nu har jag ett hem som är trevligt, och jag får mat tre gånger om dagen. Det är Marie Rose Surprenant som skriver. När jag var liten blev jag skadad och ni tog hand om mig. När jag var liten fick jag ont och jag kunde inte gå alls. Jag kunde inte gå eftersom min rygg var bruten och den gick inte att laga. När läkarna frågade hur det gick till ljög jag och sa att jag föll ur sängen. Men ni blev inblandade och löste mitt fall och nu kan ingen skada mig mer.

Om ni aldrig hade hjälpt mig skulle mitt liv fortfarande vara hemskt och ensamt. Eftersom de inte hjälpte mig, inte matade mig och slog mig när jag grät. Men nu är allt mycket bättre. Jag lever i en trygg och glad miljö med smarta människor.
Nu är mitt liv mycket bättre. Det enda som är jobbigt är vår hund som heter Jo. Hon snarkar lika högt som en dammsugare och låter som en gammal man. Jag har också två katter som heter Gypsy och Mr. Fluffy. Gypsy är grå med gröna ögon. Hon tycker om att leka med garnmöss, vässa klorna, och hon är väldigt nyfiken och tycker om att titta på vad vi gör hela tiden.

Mr Fluffy är en svartvit katt med gröna ögon. Han gillar att sova på sin solstol hela dagen från 10:00 till 17:00 Men han är vaken på natten. Jag älskar djur, och jag älskar ödlor. Min favoritödla är en skäggagam. Min klass har en klasshusdjur som är en skäggagam som heter Mr. Cuddles.

Jag önskar att ni fortsätter att göra det ni gör för att göra världen till en bättre plats och göra så att barnen känner sig skyddade. Jag önskar också att oavsett hur stort eller litet fallet är att ni åtminstone försöker hjälpa barnen.

Hälsningar,
Marie

Bildkälla

Letter3-15cd7057f2a98b3a50bb82852c8b9025

Letter2-06bde559b5b845000683b312ab369953

Letter1-d454626156fca38b27b1db5f04ccecc6

Jag blev oerhört berörd av att läsa Maries brev. Ingen människa, i synnerhet inte barn, ska behöva utsättas för det som hon har utsatts för. Jag blir varm inombords när hon skriver om sina husdjur och att hon blir arg på hunden när han snarkar. Ett barn ska inte ha större bekymmer än så.

Jag önskar Marie all lycka i livet.

Bildkälla

strand

Publicerad av Newsner Familj, gilla oss gärna: