8-åringen slutar andas – vad som göms i strumpan avslöjar föräldrarnas mörka hemlighet

Ingenting gör mig så arg som när barn far illa.

Därför blir jag så upprörd över att läsa om den här pojken – som tidigare i år kollapsade i sitt hem i amerikanska Berea, Ohio, och fick köras i ilfart till närmaste sjukhus.

Vad ingen visste där och då var att den otäcka sanningen dolde sig i pojkens strumpa – och historien är en lärdom som visar hur illa det kan gå om man inte är ett föredöme för barnen.

Det var en sen januarikväll i år som larmcentralen i USA plötsligt tog emot det akuta samtalet.

I andra änden fanns en pappa som förklarade att hans 8-årige son inte kunde andas – och att pojkens läppar hade blivit helt blå.

När polis anlände till platsen möttes de av pappan, som desperat försökte återuppliva den unge pojken med hjärt-lungräddning. Polisen lyckades som tur var hitta pojkens puls och tillkallade i sin tur ambulans, som skyndade dit för att ta honom till sjukhus.

Bildkälla: Pixabay

Först på sjukhuset kunde det avslöjas vad som verkligen hade hänt.

Gömt i 8-åringens strumpa hittade sjuksköterskorna nämligen en påse heroin och receptbelagd medicin, skriver Washington Post.

Pojken hade tagit en överdos av heroin. Hur drogerna hade hamnat i 8-åringens strumpor är oklart, men i förhör med polisen erkände pappan att han själv hade använt droger i huset tidigare den dagen.

Bildkälla: Shutterstock

Både mamman och pappan blev gripna på sjukhuset. Senare åtalades de båda för framkallande av fara för annan.

Föräldrarnas egna användande av droger i hemmet, rakt framför ögonen på den unge pojken, har väckt starka reaktioner på nätet. Vissa skriver att föräldrarnas dåliga inflytande leder till att barnen tror att det är okej, medan andra helt enkelt konstaterar att pojken borde tas om hand av myndigheter.

Som tur var överlevde pojken och enligt CBS News återhämtar han sig för fullt.

Dela vidare den skakande historien som en påminnelse om hur viktigt det är att man som förälder är ett föredöme för barnen!