8-barnsmamman tvingas göra porr för att försörja barnen – förvandlingen 8 år senare chockar alla

Många har åsikter om föräldraskap, men bara de som själv har barn vet vilket jobb det är att uppfostra flera stycken. Föreställ dig då att ta hand om 14 stycken själv. Det är verkligheten för Natalie Suleman som 2009 blev känd som den andra mamman någonsin i USA att föda friska åttlingar. 

För Natalie som redan hade sex barn blev det tufft ekonomiskt, därför tvingades hon att göra porr för att försörja sina små. Men en dag skedde något som ledde till den otroliga förvandling vi kan se idag. 

En IVF-behandling 2009 resulterade i att Natalie Suleman födde friska åttlingar: sex pojkar och två flickor. Natalie var ensamstående och hade redan sex barn sedan tidigare, vilket innbar att hon nu var en ensamtående 14-barnsmamma. 

Natalie älskade sina barn över allt annat, och då inkomsterna och bidraget från staten inte räckte för att försörja alla 14 tvingades hon strippa och göra porr för att klara vardagen. 

Eftersom att Natalie var den andra mamman någonsin i USA att föda åttlingar blev hon uppmärksammad i media, och med det kom smutskastning, kritik och glåpord från omgivningen. 

Trots att det sårade Natalie så var hon tvungen att fortsätta för att försörja barnen, men när hon fick se att dottern lekte med hennes stripp-kläder kände hon att det fick vara nog. Hon bestämde sig för att det fick vara slut med strippandet och porrbranschen, hon skulle hitta en annan väg, och det gjorde hon. Hör Natalies gripande berättelse med hennes egna ord:

 

Idag arbetar Natalie som rådgivare och fokuserar på att vara ett gott föredöme för sina 14 barn. Alla bor under samma tak som en stor lycklig familj. 

Alla har inte samma förutsättningar i livet. Natalie var i desperat behov av en högre inkomst för att försörja barnen men lämnade strippandet för att vara ett bättre föredöme, och hon lyckades. Det här visar att alla kan förändra sin livssituation till det bättre, dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.