84-åring tas ifrån sin demenssjuke hustru – titta nu på deras hjärtskärande återförening ett halvår senare

Vi alla drömmer nog om äkta kärlek som håller genom hela livet. En kärlek som klarar med och motgångar.

Derek och Eirwen Oliver har varit gifta nästan 60 år och för svårt sjuke Derek fanns bara en önskan. Efter att ha skiljts åt på boendet, ville Derek ingenting annat än att få träffa sin fru en sista gång.

 

Kärlek så sann att den sträcker sig över flera decennier är nog någonting som vi alla människor drömmer om att finna här i livet.

När du väl funnit den är det viktigt att vårda kärleken och din käresta för att klara livets alla hinder såväl som alla glädjestunder.

I nästan 60 har paret Derek och Eirwen Oliver varit tillsammans.

Eirwen bor sedan sex månader tillbaka på ett speciellt boende, då hon kämpar med demens. Derek däremot som brukade kunna besöka sin älskade fru varje dag, hamnade olyckligtvis sängbunden i deras hem i Pentre, i Södra Wales sedan han fick cancerbeskedet.

Sex månader utan att få träffa varandra och hålla varandras händer, har gjort att paret har kämpat med att hålla modet uppe utan den andra vid sin sida.

Men efter månader av längtan fick de äntligen träffa varandra igen när de fick hjälp av deras son, så att Eirwen kunde komma och besöka sin sjuka make, skriver The Mirror. 

Kärleksparet Derek och Eirwen Oliver har inte träffats på ett halvår, nu har deras sista möte fångats på bild. Foto: Youtube

Mötet med frun – sex månader efter deras senaste möte

Nu har ögonblicket som möjligen blir det sista mötet för det älskade paret, fått tusentals att fälla en tår på internet.

– Saknade du mig?, frågade Derek under mötet med sin fru.

– Ja, svarar hon.

– Jag har tänkt på detta varje dag. Jag har velat detta i flera månader.

Derek berättar hur svårt det varit utan sin fru i sex månader. Foto: Youtube

Läkarnas besked till Derek

Läkarna har gett beskedet till Derek att chanserna att cancern kommer försvinna är låga. Därför var också deras troligen sista möte så viktigt för Derek.

– Jag brukade vara på boendet varje dag från tre till halv sju. Det har inte varit bra alls. Vi har levt så länge tillsammans och när du är gift så länge, saknar du personen bara de går utanför huset, säger Derek.

Vilket fantastiskt ögonblick att fångas på video! Men vi hoppas att ni får fler tillfällen tillsammans, det är inte okej att det har gått ett halvår utan varandra! Eirwen och Oliver, ni är sann kärlek. 

Se det oförglömliga ögonblicket här: