87-åring bryter höften på promenad – då gör sjuksköterskan det som får krutgubben att yla av lycka

En äldre man bröt sin höft när han var påväg för att köpa en lott på den lokala butiken.

Oturen skulle senare komma att ändras när han kom till sjukhuset och upptäckte att dagen faktiskt kunde bli bättre, enligt NBC News.

Ibland kan man känna att saker och ting bara händer en på miljonen, speciellt sådant som vi inte kan påverka. Livets öden är som ett lotteri och det är 87-årige Earl Livingston från Blackwood, New Jersey, bekant med.

Bröt höften när han föll

Han var ute på en promenad och bestämde sig för att gå till den lokala butiken för att köpa en lott till ”Mega Millions”. Men påväg dit ramlade han och bröt höften och tvingades åka in till sjukhuset, enligt NBC news.

Väl på sjukhuset var han upprörd över hela situationen och berättade för sjukhuspersonalen om hur han skulle gå och köpa en lott den dagen för att han verkligen trodde att han hade goda chanser att bli miljonär. Tanken var att han skulle lämna in sina sex siffror och sedan få alla sex rätt.

Earl Livingston. Foto: Youtube

Chans att vinna: en på 292 miljoner

Trots att chansen att bli miljonär på sex rätt är en av 292 miljoner.

Men personalen kände medlidande med Earl och bestämde sig för att stilla hans lugn och lade till hans namn på deras lista över personal, den listan de brukar lämna till lotteri. På listan fanns 141 personer.

Lade till Earl på personallistan

Att lägga till en extra person skulle inte skada någon.

Strax därpå kom Earls brorsdotter förbi. För att ha brutit höften och ligga i smärtor var Earl fruktansvärt glad och hade något att berätta för brorsdottern.

Vann 10 miljoner!

När Earl berättade trodde borsdottern först att han hade fått för mycket smärtstillande och trodde inte på honom.

Men han var helt i sinnes bruk. Det visade sig att sjukhuset hade vunnit en miljon dollar – nära 10 miljoner kronor!

Och eftersom Earl hade lagts till på den här listan, fick han en rejäl portion av lotterivinsten.

Earl Livingston och sjukhuspersonal med den vinnande lotten. Foto: Youtube

Earl var så glad och lycklig

Ingen kunde vara gladare än Earl som inte kunde sluta att tacka all personal och alla runt omkring honom för denna fantastiska dag. Trots att han fortfarande inte hade gjort en höftoperation, kunde ingen ta hans lycka ifrån honom. Han höll på att ramla ur sängen av glädje när resultatet nådde honom.

Det blev en helt otrolig dag och Earl erkände själv till slut – det var nog en himla turdag trots allt.

Se klippet när Earl Livingston och sjukhuspersonalen vinner lotteriet:

Vilken vändning på en så olycklig dag! Sprid gärna detta vidare för att gratulera Earl och den fantastiska sjukhuspersonalen!