88-åring hittar mystisk lapp på vindrutan – bryter ihop när han läser främlingens meddelande

Det var efter ett besök hos tandläkaren som Bob Bradshaw hittade ett kuvert vid vindrutan på sin bil.

I låg 20 dollar och ett brev från en främling som tackade ex-militären för hans tjänstgöring i USA:s armé.

Den fina gesten rörde den nu 88-årige mannen till tårar.

Det sägs att det är de små, ofta enkla, sakerna i livet som ger en mest lycka. Ett underbart bevis på det hände tidigare i januari då den 88-årige amerikanen Bob Bradshaw hade varit hos tandläkaren.

När den före detta militären kom ut till sin bil hade någon placerat ett kuvert vid vindrutan. Innehållet skulle påverka hans liv mer än han kunnat ana.

I kuvertet låg 20 dollar (cirka 175 svenska kronor) och ett brev. I det handskrivna meddelandet tackade en främling Bradshaw för hans insats i den amerikanska armén.

”Tack för allt du gjort för vårt land. Jag uppskattar allt du bidragit med för att vi ska ha det bra. Njut av en måltid som jag bekostar. Jag vet att det inte är mycket, men jag hoppas att det i alla fall hjälper dig lite”, skriver personen, som undertecknar brevet som ”en vän”.

Den otroligt fina gesten från främlingen rörde Bradshaw till tårar. I ett klipp med KMTV Action 3 News skickar han ett tack till den okända personen – och säger även att han hoppas att fler som tjänstgjort i den amerikanska armén ska få uppleva liknande händelser.

Totalt spenderade den nu 88-årige mannen 14 år i Korea och Vietnam – och när han gick i pension kunde Bradshaw se tillbaka på tre decennier inom USA:s armé.

Det gäller verkligen att våga visa varandra uppskattning här i livet. Det är bara att hoppas att fler tar efter den här typen av fina gester!

DELA gärna om du också berördes av det här!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna