9-åriga Isabelle är frisk från cancer – här överraskas hon av stora idolen i direktsändning: ”Så kul”

Isabelle fick diagnosen Leukemi som 6-åring. Idag, två och ett halvt år senare, är hon friskförklarad och överraskas av sin stora idol i Tv4 Nyhetsmorgon.

Isabelle Johansson Svahn var bara 6 år när hon fick cancerdiagnosen Leukemi.

Efter två och ett halvt år lång kamp har Isabelle nu äntligen blivit friskförklarad. Ett besked som togs emot med mycket glädjetårar.

– Pappa sa inte någonting och bara grät. Han kunde inte säga ett ord och jag blev lite rädd för jag trodde att han skulle säga att jag skulle dö, men jag fick reda på att det var för att jag var frisk, säger Isabelle i Tv4 Nyhetsmorgon.

Hopp och förtvivlan

Men vägen dit har varit lång och kantats av både hopp och förtvivlan.

– Vi har lärt oss att livet kan vändas upp och ned över natten och att vi inte tar varandra för givet. Och inte ta vardagen för givet, säger Isabelles mamma.

Isabelle säger till Tv4 Nyhetsmorgon att det varit en jobbig tid men att det är över och att hon äntligen kan leva sitt liv som vanligt igen.

Idag är hon tillbaka i skolan, hon leker med kompisar och på fritiden tränar hon brottning.

Firade med ”friskhets”-kalas

När Isabelle äntligen blev frisk hade hon ett friskhetskalas. Förutom vänner och nära och kära kom Sean Banan och överraskade. Ett kalas som enligt Isabelle blev fantastiskt.

Foto: Tv4 Nyhetsmorgon

Men vad hon inte vet är att programledaren Jenny Strömstedt har en till överraskning. Nämligen Miss Li, Isabelles stora idol.

Isabelle och hennes mormor brukar nämligen lyssna på Miss Li i bilen och sjunga med till låten ”Lev nu, dö sen”.

– Jag älskar hennes låtar, säger Isabelle.

Här nedan kan du se mer av när Isabelle överraskas.

https://www.tv4.se/artikel/1w5gv0pxDKRJXcLP3kqxGY/isabelle-9-aer-frisk-fran-cancer-det-aer-sa-kul?utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=nyhetsmorgon&linkId=133185589&fbclid=IwAR23dk0-XMSCBHKmeA6jgjYri5TeHsyA6AePtkVFtCANSjCYRSpJoCthOR4

Inte ett öga torrt efter det här. Kära Isabelle, du är en sann kämpe. Lycka till i framtiden med allt du tar dig för.

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required