9 saker du kan ha glömt att tacka din mamma för.

En gång om året är det mors dag. Men mammor förtjänar att hyllas 364 dagar till varje år. Här är 9 anledningar du kan ha glömt till att hylla din mamma i dag.

1. För att hon alltid fanns där för dig när du vrickade en tå, snubblade, drömde mardrömmar eller var sjuk.

2. För att hon älskade dig även när du gjorde fel, gjorde dumma saker eller till och med var elak.

3. För att hon alltid tröstade dig när du grät.

4. För att hon höll sig vaken om nätterna bara för att se till att du kom hem ordentligt, och såg till att du kom iväg ordentligt på morgonen.

5. För att det gjorde jätteont för henne men hon tog bara hand om dig. Du sparkade sönder hennes revben när du låg i magen. Hon skrek av smärta när du kom till världen och du sträckte ut hennes mage. Det gjorde ont när hon ammade och du bet henne i brösten. Men hon älskade dig bara för det.

6. För att hon alltid gav dig den sista frukten, den sista godisen och den sista kakan. Trots att hon ville ha den lika mycket själv.

7. För att hon gjorde allt hon kunde för att skydda dig från den dag du föddes tills i dag.

8. För att du alltid kom först. Därför att hon slet dagarna i ända, stressade på jobbet och försummade sina vänner för att du skulle skjutsas, få hemlagad mat och ha det bra. För att hon gjorde det tills hon inte hade någon energi kvar själv. Men ändå fortsatte lika mycket efter det.

9. För att allt dumt hon gjort, och allt dumt hon sagt till dig hade hon velat ha ogjort. Så visa att du också älskar din mamma och be om ursäkt för allt dumt du gjort mot din mamma.

För fler artiklar som den här i ditt flöde, klicka bara i gilla här nedan.