90-åriga Agnes riskerade höga böter då tomten var för skräpig. Då ringer någon på dörren och kommer med underbara nyheter.

90-åriga Agnes levde ensam i ett stort hus sedan hennes make gått bort. Sedan en tid tillbaka hade en släkting till henne börjat ställa dit saker han inte hade plats för hemma då denne person ansåg att Agnes hade mycket plats över. Med tiden samlades dock allt mer grejer runt 90-åringens hus och det gick så långt att grannarna började klaga över att hennes tomt mer började likna en soptipp än en trädgård. Till sist anmälde några grannar Agnes till kommunen och hon riskerade böter på 2 500 dollar, motsvarande drygt 21 000 kronor, om hon inte fick ordning på tomten. Men då hon var 90 år gammal och knappt kunde gå verkade uppgiften omöjligt. Då ringde någon på dörren.

Agnes hade nämligen i ett desperat försök att få hjälp kontaktat ”Operation Blessing”, en ideell organisation för människor i behov av hjälp. Och när det nu ringde på dörren stormades hennes hem bokstavligen av godhjärtade människor som stod redo att ge henne en hjälpande hand.

Inte bara rensade de upp i trädgården, de hjälpte dessutom till med att reparera mängder av skador på det slitna huset, de lagade ett hål i taket och skapade en underbar trädgård på baksidan av huset så att Agnes kan njuta av naturen varje dag.

Till sist frågade de henne om det fanns något mer som hon verkligen önskade sig varpå hon svarade att det vore trevligt med lite air condition i huset så att hon kunde slippa den jobbiga värmen. Och sagt och gjort, som en sista fantastisk gåva installerade de här varma människorna en anläggning så att Agnes numer kan njuta av sval och skön luft i sitt nyrenoverade hem.

Här kan du set ett nyhetsinslag om händelsen:

Kom ihåg: hjältar bär inte alltid slängkappa – många gånger ser de ut precis som du och jag. Dela gärna det här vidare så att fler kan få ta den av den här varma historien.