90-åringens klockrena bikinibild sprids som en löpeld. Tummen upp, mormor!

Vi ska alla vara stolta över våra kroppar. Oavsett ålder! Huvudsaken är att vi själva mår bra och trivs med hur vi ser ut. Vad samhällets ibland skeva fördomar säger behöver vi inte bry oss om. 90-åriga Irene Carne från South Wales, Strobritannien, visar att man aldrig är för gammal för att bära upp en bikini!

För en tid sedan lämnade hon äldreboendet hon bor på för att åka iväg på semester med sin familj. Familjen valde att åka på en kryssningssemester för att njuta av solen och spendera tid tillsammans.

Irene var mycket glad över att åka iväg på semester och hade packat sin väska med omsorg. Hon hade köpt en ny röd bikini med vita prickar som hon tyckte om tog gladeligen på sig den på kryssningen.

Och Irene poserade självsäkert framför kameran. Efteråt publicerade hennes dotter bilden på Facebook och snacka om att den tog fart…

bikini
Bild: Facebook

Nu hyllas Irene av tusentals över hela nätet och hon inspirerar kvinnor världen över att vara stolta över sina kroppar. Jag tycker att Irene ser supersnygg ut i sin bikini!

Hennes bild på Facebook har fått över 80 000 likes och många har skrivit fina kommentarer.

”Wow, du är supersnygg”, skriver en användare på Facebook.

”En bikini på en kryssning på en 90-åring. Phssssssshhh… Jag älskar det här!!!!!”, skriver en annan.

Och jag kan inte annat än hålla med. Ålder är bara en siffra. Heja Irene!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna