90-åringen känner igen mannen på tv – plötsligt inser hon sanningen från 30 år tillbaka

Tiden är något dyrbart som rinner iväg alldeles för fort, och under vår livstid hinner många människor korsa våra vägar. Vissa ger ett starkt avtryck, och det är dessa vi kan komma att tänka på när vi blir äldre. 

Så var det för läraren Mrs. Schik. Efter att ha gått i pension på äldre dagar ägnade hon allt mer tid åt att titta på tv, så när ett välbekant ansikte dök upp som nyhetsankare kunde hon inte släppa tanken på varför hon kände så starkt för mannen hon såg. 

När 90-åriga Ms. Schtik såg mannen i 30-års ålderns på tv kände hon igen honom direkt. Senast hon såg honom var han dock bara fem år gammal. Mannen var hennes gamla elev, 
– Första gången jag såg det kunde jag inte tro mina ögon. Jag minns honom som ett litet mörkhårigt gulligt barn, säger Ms. Schtik till USA Today

Ms. Schtik bestämde sig för att skriva ett brev till sin gamla elevs föräldrar, då det var deras kontakuppgifter hon kunde hitta. När föräldrarna visade brevet för sin son tog det inte lång tid innan han kontaktade sin gamla favoritlärare, och arrangerade ett möte. 

– Hur minns du mig? du har haft hundratals barn, sa nyhetsankaret till Schtik efter att han gett sin gamla lärarinna blommor.

Det hela var ett kärt återseende där de pratade ganmla minnen och tittade på foton och brev medan de skrattade, trots att 30 år passerat.

 

Tänk att man aldrig glömmer personer som gjort avtryck på en, och de glömmer inte dig heller. Dela gärna om du också tycker att det här kära återseendet var fint. 

 
 

Läs mer om...