92-åringen får veta att hon är döende – då uppfyller barnbarnet hennes livslånga dröm

Alla har vi någon gång haft en dröm eller fantasi som vi önskat ska besannas. För vissa slår det in, medan andra förr eller senare lägger ner tanken på att det ska hända. 

Vid 92 års ålder hade Julia Jarmans unga dröm fortfarande inte gått i uppfyllelse. Men när hon fick beskedet att hon skulle gå bort i cancer bestämde sig sonsonen för att göra det fantastiska, han uppfyllde hennes önskan. 

Vid 91 års ålder fick Julia Jarman veta att hon bara hade några månader kvar att leva innan bukspottscancern skulle ta hennes liv. I samma stund bestämde sig hennes sonson Stephen att han ville överraska sin farmor. 

I USA är skolbalen en väldigt stor grej, och något man förbereder sig för långt innan den äger rum. Istället för att bjuda ut en tjej så frågade 17-årige Stephen om hans farmor ville gå med honom på Stafford High Schools bal.

Skolungdomar får i regel inte ta med ett sällskap som är över 20 år, men när Stephen förklarade situationen för skolan så kunde de inte säga nej. När Stephen frågade sin farmor om hon ville gå med honom blev svaret genast ”ja”, då Julia aldrig fått gå på bal men drömt om det sedan hon var ung. 

Under balkvällen, som också var Julias 92-års dag, fick hon dansa, skratta, dricka juice och bara umgås, och många ögon tårades när de fick se Julia gå på sin första bal. 
– Hon har inte så mycket tid kvar, så jag behövde inte tänka länge över idén att ta med henne på balen. Jag är så glad att vi får dela de här minnena, förklarar Stephen för Daily Mail

Att höra om en 17-åring som valde att ta med sin 92-åriga farmor på skolbalen för att uppfylla hennes sista önskan gjorde mig alldeles tårögd. Dela gärna för att hylla hans fina gest.