93-åringen får sitt livs överraskning på födelsedagen när hennes gamla skola knackar på dörren.

En stor familj med make, fem barn och barnbarn. Ett tryggt liv fyllt av kärlek, värme och oförglömliga händelser. Dorothy Liggett fick allt hon önskat sig som liten. Eller ja, nästan allt. Som ung tog hon ett beslut som krossade en stor dröm. Det har påverkat henne i hela hennes liv. Därför var överraskningen hon fick på sin 93-årsdag överväldigande.

Året var 1942 och Dorothy hade bara veckor i skolan innan hon skulle ta studenten. Men en konflikt med en lärare skulle sätta stopp för det. Dorothy, som tyckte att hon behandlades orättvist, kände för att säga någonting som skulle sätta läraren på plats. I stundens hetta avslöjade då Dorothy att hon var gift med sitt livs kärlek. Tiderna var annorlunda då. Skolan ansåg giftemålet som förbjudet – Dorothy blev avstängd. Och hon fick aldrig ta studenten.

studenten5

– Hon har alltid känt att hon, eftersom hon inte tog studenten, inte har gjort rätt för sig. Jag känner också ett ansvar eftersom hon också var gravid med mig när hon blev avstängd, säger Dorothys dotter Janice till WKBN.

Hon berättar också att hon och hennes fyra syskon alltid blivit intalade hur viktig skolan är och att den alltid måste skötas. Dorothy har aldrig velat att hennes barn ska känna samma sak som hon gjort genom livet.

studenten7

På Dorothys 93:e födelsedag var det därför tårar i allas ögon när en fullständigt överväldigande överraskning knackade på hennes dörr.

studenten1

De som knackade på dörren var rektorn för skolan där Dorothy inte fick ta sin student. Födelsedagspresent? Hon skulle äntligen få sitt diplom och studenthatt.

studenten2

93-åringen blev förstås alldeles tårögd av den fantastiska gesten.

studenten6

Och naturligtvis fick hon, tillsammans med hennes älskade familj, till slut kasta studentmössan upp i luften! Helt underbart.

studenten8

Här kan ni se Dorothys överväldigande känslor när hon får reda på vad som väntar henne på födelsedagen.

Sådana här ögonblick får det verkligen att tåras i ögonen. Jag hoppas att ni också blev berörda och delar denna underbara historia med era vänner.