Äcklet lurar in 2 småflickor i skogen – när grannen ser vad som händer agerar han blixtsnabbt

Alla har nog berättat för sina barn att man inte ska följa med okända människor, oavsett om de bjuder på godis eller lockar med söta hundvalpar. Även om det känns som att någonting så otäckt bara händer i filmer, händer det faktiskt på riktigt ibland.

En dag var ”Viper” McDonald i parken med sin son. ”Viper” är lätt att lägga märket till, han är nämligen tatuerad i hela ansiktet. Även om han ser lite skrämmande ute så kan jag garantera skenet i det här fallet bedrar.

Facebook/ThefreakMcDonald

I parken var också två flickor som ”Viper” kände igen, de bodde i närheten av ”Viper” och hans son Brandon.

Efter en stund kom en man i 50-års åldern cyklande längsmed parken och saktade plötsligt ner. När han kommit fram till flickorna stannade han. Efter en kort pratstund såg ”Viper” att flickorna började följa efter mannen, mot ett skogsparti.

Han insåg att någon inte stod rätt till och rusade till undsättning skriver The Daily mail.

Pixabay

Han brottade ner mannen och sa åt flickorna att springa mot hans fru som var kvar i parken. Sedan höll han kvar mannen medan hans familj ringde efter polisen.

För att lura med sig flickorna hade han sagt att han tappat bort sin jacka och hade bett flickorna om hjälp för att hitta den.

Tack vare ”Vipers” snabba agerande kunde monstret gripas och ställas inför rätta.

Medan den ena mamman uttrycker sin ilska mot mannen som försökte lura med sig flickorna har den andra mamman valt att rikta uppmärksamheten mot ”Viper” så att han kan hyllas som den hjälte han faktiskt är.

”Det är de här människorna vi ska dela med oss och prata om – inte monstret som för tillfället sitter häktad! Människor som sätter säkerheten i området först och inte är rädda för att agera i en situation som känns fel” skriver hon på sin Facebook-sida.

Man ska aldrig döma hunden efter håren som man brukar säga.

Facebook/ThefreakMcDonald

Dela gärna denna solskenshistoria om du också tycker att ”Viper” är ett riktigt föredöme för mänskligheten.

Han må se lite annorlunda ut, men det är alltid insidan som räknas.