Adoptivmamman flydde när hon såg hur bebisen var skapt – då gör främlingarna något oväntat

Ibland händer oplanerade saker som gör att vi tvingas fatta beslut som är svåra, ibland livsavgörande. Så var det för 36-åriga Christina Fisher från Florida som blev gravid när hon var arbetslös och bodde i en husvagn. Med stor sorg tog hon beslutet att hennes dotter skulle få det bättre om hon växte upp i en annan miljö, och ordnade med en adoptivmamma. 

Men när lilla Abigail föddes kom allt att förändras då adoptivmamman snabbt vände på klacken när hon fick se bebisens utseende. 

Den 1 januari 2016 föddes Abigail Lynn, som skulle få en trygg och fin uppväxt hos en adoptivmamma. Vad som dock inte visats på ultraljudet var att Abigail led av sjukdomen Treacher Collins, som gör att skelett och muskulatur i ansiktet är underutvecklad. 

Facebook/Christina Fisher

När adoptivmamman fick se hur Abigail var skapt drog hon sig genast ur och flydde i panik, det berättar brittiska Daily Mail. Kvar blev den lilla flickan utan någon att ta hand om henne. 

Men bilogiska mamman Christina såg det som ett tecken – det var meningen att dottern skulle växa upp med henne, trots att hon inte kunde ge henne det liv hon ville. Christina tog tillbaka sin adoptivansökan och lät en fotograf ta bilder på henne och sin dotter som hon var stolt över. När Christina sedan publicerade bilderna på internet tillsammans med berättelsen dök en främling upp och gjorde det oväntade. 

Facebook/Christina Fisher

Genom att starta en insamling på Facebook lyckades tusentals människor tillsammans samla 250 000 som Christina kunde lägga på sin lilla dotter. 

Facebook/Christina Fisher

Det här visar hur många goda människor det faktiskt finns därute. Christina ville ge sin dotter den bästa möjliga uppväxten, och tack vare främlingar har hennes förutsättningar nu förbättrats. Dela gärna för att hylla människor som ställer upp så för andra.