Adoptivmamman kastar ut sonen – då dyker systern upp och gör det ofattbara

Alla människor får inte en lycklig start på livet. Oavsett om det handlar om dåliga förhållanden, dålig ekonomi, fysiskt våld eller psykiskt våld är det alltid lika tragiskt.

Men någonting vi vet är att livet alltid kan vändas till det bättre. För den här pojken, som blev bortadopterad av sin adoptivfamilj, skulle ett välkänt ansikte från barndomen bli räddningen.

Pojkens uppväxt var allt annat än lycklig. När han var bebis blev han bortadopterad av sin biologiska mamma och pojken, som bara ville ha en kärleksfull familj, trodde han hittat rätt. Men en dag skulle allting ändras på nytt.

Bildkälla: Youtube/USA Today

Adoptivfamiljen ville inte längre ha kvar pojken, som heter Logan, och fram tills han var 18 år gammal bodde han på ett fosterhem. Den dagen han fyllt 19 var han för gammal för fosterhemmet – och han var nu tvungen att klara sig på helt egen hand. Utan familj och utan bostad.

Logans hjärta brast. Han var nu tvungen att bo i sin bil och sova mot ratten. Han brydde sig inte om han fick bo under en kartonglåda eller ett slott. Allt han ville var bara att få vara en del av en familj. Då bestämde han sig för att kontakta sin biologiska syster. Ett samtal som förändrade allt.

Bildkälla: Youtube/USA Today

Systern hade också blivit adopterad och hon tog med Logan så han fick träffa hennes nya familj. Föräldrarna i familjen spenderade flera kvällar med honom och de började gilla honom mer och mer. Till slut visste de vad de behövde göra.

Bildkälla: Youtube/USA Today

De tog in Logan som sin egen son och trots att han nu var vuxen ville dem göra det officiellt. En dag gick hela familjen till rätten där han officiellt blev adopterad.

Äntligen hade han hittat en ny familj, en familj som älskade honom och som han älskade tillbaka av hela sitt hjärta. 

Bildkälla: Youtube/USA Today

– Det kändes väldigt rätt, det kändes som hemma. Nu är jag pojken som har en familj. Jag kommer ta hand om det och vara glad för det varje dag, säger Logan. 

Pojkens historia gjorde mig tårögd. Efter allt han var igenom fick han till slut det han önskade, en familj som älskade honom för den han var. 

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att sprida den sagolika historien om Logan, pojken som till slut hittade en familj.