Äldre kvinnans fina gest mot småbarnsmamman hyllas av tusentals

Ibland kan en främlings gest göra en hel dag. Som i det här exemplet, när mamman Kristin var ute och handlade med sina två barn.

Trötta och ledsna tog hon dom tillbaka till bilen. men tappade mjölkpaketet på parkeringen så det gick sönder.

Då kom en snäll dam fram – och erbjöd sin hjälp.

Kristin åkte tillsammans med sina två små barn till affären på nyårsafton. Hennes två söner var trötta, och likt vilket annat barn som helst kan minsta lilla sak då leda till tårar. Det var sent, kallt utomhus och mörkt – och Kristin skulle bara snabbt in och köpa en liter mjölk. Men det blev inte som hon tänkt sig.

Bildkälla: Shutterstock

Tillsammans med sina två små söner gick hon in i affären, tog en liter mjölk och betalade. Men på parkeringen skulle allt gå fel. Kristin tappade mjölken så paketet sprack och all mjölk rann ut på marken. Men precis när hon trodde att kvällen hade nått sitt lågvattenmärke dök en främling upp.

En gammal dam kom fram till Kristin och frågade om hon kunde hjälpa till. Hon berättade att hon själv var mormor och att hon visste precis hur Kristin kände i det där jobbiga ögonblicket. Kristin sa att den äldre damen inte behövde hjälpa till, men hon insisterade.

Bildkälla: Shutterstock

Hon gick in i butiken, var borta några minuter och kom sen ut med ett nytt paket mjölk. Kristin ville ge henne en slant för hjälpen, men damen sa tvärt nej. 

Kristin var så glad. Hon gav damen en varm kram, önskade henne ett gott nytt år och hoppade in i bilen för att köra hem. Väl i bilen kunde hon inte dölja tårarna av tacksamhet. På Facebook berättade hon om det inträffade som sedan dess delats av över 11 000 människor.

Att en främling såg en person i nöd – och bestämde sig för att göra dennes dag lite bättre kan gå en lång väg.

Vi behöver fler personer som den här äldre damen. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker vi kan göra mer för våra medmänniskor.