Äldre man dyker plötsligt upp bakom damens rygg – titta nu när de tar över dansgolvet och hänför alla

Ett senior par ger sig ut på dansgolvet i sann boogie-anda. Men ingen kan ana vilka danssteg de kommer ta sig an och hur paret kommer ta över dansgolvet helt.

Nu sprids klippet över hela världen och gör storsuccé.

Att bege sig ut på dansgolvet är lättare sagt än gjort för många av oss. Man vill inte sticka ut på fel sätt eller inte hänga med i rytmerna. I många fall kan den inre discodivan i oss nog bli tämjda och vi står istället vid sidan av och tittar på.

Publiken tappar hakan när det österrikiska paret tar sina första danssteg. Foto: Youtube

Men för ett pensionärspar finns inte alternativet att bara stå och titta på.

Under en gala event på en dansskola i Österrike, beger sig Dietmar och Nellia trevande upp på dansgolvet.

Och framgången är ett faktum. Snart börjar flera mobiltelefoner komma fram för att få filma och ta bilder på det fantastiska som sker. Och det är inte svårt att förstå.

Dietmar och Nellia som varit ett par över 30 år och har dessutom dansat professionellt under många år, vet vart skåpet ska stå.

Tar en svängom till svensk låt

Paret tar en svängom till den svenska låten ”Down the Road Apiece” med Johan Blohm och The Refreshments.

I klippet som nu sprids världen över ser man hur de yngre deltagarna på galan ser beundrande på när paret tar över dansgolvet. Och vilka rörelser! De rör sig precis som vilken ungdom som helst och det syns vilka mästare de är!

Seniorparet tar publiken med storm på dansgolvet. Foto: Youtube

Wow vad man blir imponerad! Jag önskar verkligen att man kunde ta sig an de där dansstegen själv! Så imponerande! Tryck på gilla-knappen om Nellia och Dietmar också tog dig med storm.