Äldre par firar 63-årig bröllopsdag – överraskas med bröllopsfotograferingen de aldrig fick: ”Så förälskade”

Billy Wanda och Joe Ray Johnson fick aldrig några bröllopsbilder när de gifte sig för 63 år sedan. Men när de firade diamantbröllop för några år sedan såg deras barnbarn Shalyn Nelson till att ändra på det.

Att fira 60 år som gifta brukar också kallas för diamantbröllop och förutom hyllningar brukar par som firar ett sådant långt äktenskap få en och annan present.

Shalyn Nelson, parets barnbarn, bestämde sig för att ge sina morföräldrar något de skulle minnas resten av livet. Nämligen en bröllopsfotografering, skriver People.

Fick inga bröllopsfoton

Det var tyvärr så att när Billy och Joe gifte sig för 63 år sedan så blev det ingen fotografering. Och det ville deras barnbarn såklart ändra på.

Men inte nog med att de fick fotograferingen. Presenten innbar också att Shalyns mormor och morfar skulle få nya kläder. Hennes morfar en ny kostym och mormorn en fin klänning. Dessutom blev mormorn stylad och sminkad av Shalyns vänner som jobbar som stylister.

Paret fotograferades på deras gård i Texas där de har arbetat i hela sitt liv.

”Det var så fantastiskt att se dem så glada och flirta lite. De såg så förälskade ut”, berättar Shalyn för ABC News.

Vill fotografera äldre par

Shalyn bad sina föräldrar att skriva kärleksbrev till varandra, ett tema hon hoppas kunna hålla i när hon ska fotografera andra par och förhoppningsvis kunna skapa en bok av fotoserien.

Shalyn väntar barn med sin man och hon berättar att hennes morföräldrar har lärt henne att äktenskap är för alltid.

”Men inget äktenskap är perfekt … Och de kommer dem vara de första som säger. Men De har aldrig gett upp varandra. De är verkligen de bästa människor jag känner och de bästa förebilderna för mig och min familj”, säger Shalyn Nelson.

Så underbara bilder fyllda med kärlek. Det här värmer verkligen in i hjärteroten. Dela gärna artikeln om du håller med.

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required