Äldre paret avled med 30 timmars mellanrum – då begravdes de i samma kista

Kärlek kommer i alla dess former, men vissa kärlekshistorier är bara så otroliga att de får en att tappa andan.

En sådan historia är precis den kärlekshistorien mellan Raymond och Velva Breuer.

De var gifta i 77 år och lämnade aldrig varandras sida – inte ens när deras hjärtan slutade slå.

Raymond och Velva Breuer växte upp i samma lilla stad, gick i samma förskola, skola och gymnasium, och tidigt fattade de tycke för varandra. De gifte sig och levde tillsammans under många år där de fick sex barn, 18 barnbarn och mängder av barnbarnsbarn.

Även fast deras kärlekshistoria inte funnits med i tidningar eller magasin runt om i världen är deras kärlekshistoria en sådan som är värd att berätta. Var de än gick var de tillsammans, alltid hållande varandras händer, och de lämnade aldrig varandras sida.

Bildkälla: Facebook

Som vilka äldre människor som helst märkte deras barn att de på äldre dagar började bli sämre. Raymond och Velva flyttade, så klart tillsammans, in på ett ålderdomshem där de sov i samma rum så de aldrig behövde lämna varandras sida. Raymond skojade till och med om att de skulle begravas tillsammans.

– Pappa berättade det för en av sköterskorna på ålderdomshemmet, att om de skulle avlida samtidigt skulle de också begravas tillsammans, i samma kista, berättade sonen Bobby för Columbia Tribune.

De visste inte om det vid den tidpunkten, men verkligheten skulle komma ifatt dem. Den 4 augusti tidigare i år avled Raymond stillsamt i sin säng. Och bara 30 timmar senare slocknade Velvas ögon. De var 97 respektive 96 år gamla.

Bildkälla: Facebook

Familjen började planera begravningen – men det var då sonen Bobby kom ihåg någonting deras pappa hade sagt. Även fast han sagt det på skämt tyckte familjen det vore passande om de två fick begravas tillsammans. Efter att ha pratat med begravningsbyrån var det klart. Velva och Raymond begravdes i samma kista, hand i hand.

Familjen var förkrossade över att deras mamma, pappa, morfar, mormor, farfar och farmor gått bort. Men på sättet de begravdes, hade de båda fått sin slutgiltiga vila tillsammans.

Inte nog med att de levt tillsammans hela livet. Nu fick deras kärlekshistoria fortsätta i evighet, tätt ihop och med händerna omslutna om varandra. En kärlekshistoria som aldrig kommer ta slut.

Bildkälla: Facebook

En så otroligt vacker, men sorlig, kärlekshistoria. Tveka inte på att dela vidare den vidare så fler får läsa om Raymond och Velva fina liv tillsammans – och om deras kärleklåga som aldrig slutade lysa.