Ali och hans flickvän var tillsammans ett år utan att veta de en gång gått i samma förskoleklass

Det var för ett år sedan som Ali Hassan, 23 och hans flickvän Amanda träffades via dejtingappen, Tinder. De hade inga gemensamma vänner och trodde aldrig att de tidigare hade träffats. Man skulle kunna säga att de hade väldigt fel.

Det var under måndagen som Ali Hassan från Stockholm plockade fram ett gammalt klassfoto från 1996. Han gick på förskolan i Hässelby och meningen var att visa upp sin ”fula pyjamas” för flickvännen Amanda. Men helt plötsligt skrek hon rakt ut.
– Jag fick en chock. Jag tänkte att det var omöjligt. Hon fick typ panik och ringde sin pappa. Jag ringde min pappa som trodde att vi skämtade, säger Ali till Aftonbladet.

Det var nämligen så att Amanda hittade sig själv på samma klassfoto.
– Det enda jag minns från förskolan är att jag var lite småkär i en annan tjej. Jag har bara ett svagt minne av Amanda. Men det känns helt sjukt att vi satt där och lekte med varandra, åkte på utflykter tillsammans, och nu 19 år senare är vi tillsammans, säger Ali till Aftonbladet.

Efter att ha gjort upptäckten skrev han ett inlägg på Facebook och Ali tror numera på Ödet.
– Det är ödet deluxe! Man kan inte bli mer menade för varandra än så här.

Paret har varit tillsammans i knappt ett år och Ali tror nu att deras förhållande kommer att stärkas ännu mer av dagens otroliga upptäckt.
– Jag har fått mängder av samtal från vänner som inte tror att det är sant.

 

Detta är nog det sjukaste…Jag gick på dagis (förskola) i hässelby år 1996 och var då 4 år gammal. Idag hittade jag…

Posted by Ali Hassan on den 26 oktober 2015

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna