Ambulansföraren friar till kvinnan han räddat livet på. Hennes ex knivhögg henne 32 gånger.

I början av 2012 höggs den då 20-åriga Melissa över 30 gånger både i ansiktet och på kroppen av sin före detta pojkvän. Hennes liv hade kunnat ta slut där, men med hjälp av ambulanspersonal kunde hos tas till sjukhus där hon vårdades för sina skador. Skadorna var så svåra att de var livshotande.

Foto: Facebook

melissa

Ambulanssjukvårdaren Cameron Hill var en av de första som var på plats på brottsplatsen. Melissa fördes sedan i helikopter till sjukhuset. Efter några månader återförenades hon med personerna som hade varit på plats först och räddat hennes liv. Det var då hon fick träffa Cameron igen.
– När jag ser tillbaka på den natten kan jag inte längre tänka att den var dålig, eftersom det var då jag träffade Cameron. Han är den jag har väntat på, sa Melissa till Tampa Bay Times 2013.

melissaskador

Foto: Facebook

Kärlek uppstod, och Melissa och Cameron har varit tillsammans sedan dess. Melissa har talat offentligt om det som hände för att undvika att fler drabbas av samma öde som henne.

Foto: Youtube.

melissa2

Foto: Youtube.

melissa3

Men än finare skulle det bli: Melissa blev nämligen tillfrågad om att kasta den första bollen i en välgörenhetsmatch med baseball-laget Tampa Bay Rays. Det var just Cameron som kom ut på planen för att ge bollen till Melissa – och han passade då på att gå ned på knä och fråga Melissa om hon ville gifta sig med honom.

Här kan du se videon från matchen där Cameron firar. Vilken solskenshistoria! Jag är verkligen glad över att det har slutat så lyckligt för Melissa! (Och hon svarade ja, om ni undrar).

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.