Anders Bagges kärlekslycka: ”Hjärtat sitter utanpå kroppen”

För tre år sedan skiljde sig Anders Bagge från sin Sarah. Nu har musikmogulen hittat sin nya kärlek.

– Hans hjärta sitter utanpå kroppen. Han är varm och har kärlek över för allt och alla, säger nya flickvännen Johanna Lind till Hänt.

Idol-jurymedlemmen och musikmogulen Anders Bagge har haft två äktenskap, men också två skilsmässor. För sju år sedans skiljde han sig med Laila Bagge och det senaste äktenskapet tog slut för tre år sedan. 

Nu har Anders Bagge hittat tillbaka på kärlekstigen. 

I en intervju med Hänt berättar nu nya flickvännen Johanna Lind om att de goda vännerna har fått starka känslor för varandra och numera är ett par.

– Jag kan bekräfta att vi är ett par. Jag har känt Anders i sexton år och vi älskar hundar och har gemensamma vänner och samma intressen. Det är helt enkelt vänskap som övergått i kärlek, säger Johanna till Hänt.

Johanna, som tidigare vunnit tävlingen Fröken Sverige, jobbar med inredning och som agent för ett stort huvdårdsmärke. Hon berättar att både hon och Anders hellre stannar hemma än går ut på krogen, vilket gör att de passar tillsammans som handen i handsken. På frågan vad som är bäst med Anders är svaret glasklart. 

– Hans hjärta sitter utanpå kroppen. Han är varm och har kärlek över för allt och alla, säger Johanna till Hänt.

Stort grattis till er båda, Anders och Johanna! Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att sprida kärlekslyckan.