Anna Book vann ”Biggest Loser” – så ser hon ut efter enorma viktraset

När sångerskan Anna Book gick in i tv-programmet Biggest Loser vägde hon 79,4 kilo och var 1,54 meter lång. En vikt som hon mått dåligt över och kämpat med under flera års tid. Men under tiden i programmet har hon lyckats bryta sitt dåliga mönster. Igår stod det klart att det är Anna med sitt viktras på 22 kilo som blivit årets vinnare av Biggest Loser VIP.

Anna Book hade mått dåligt av sin övervikt under många år, men det var inte förrän hon gick med i TV4:s Biggest loser som hon för första gången i sitt 47-åriga liv lyckades ta sig ur den onda spiralen. När hon nervöst ställde sig på vågen inför tusental tv-tittare i höstas vägde hon 79,4 kilo, en vikt som gjorde henne ledsen och skamsen. Idag är hon oigenkännlig.

Anna Book
Foto: Wikimedia Commons

 

Rasade 22 kilo

– Anna, vågen stannar alltså på 56,7 kilo. Trodde du att det här var möjligt Anna?, frågade programledaren Anna Brolin under gårdagens program.
– Nej, inte på så här kort tid, svarade Anna som just skrikit rakt ut när hon fått se vågens siffror.

Men det är inte kilona som gjort henne till vinnare, utan den mängd fettprocent som hon tappat. Totalt har Anna blivit av med 28,6 procent fett, och ser idag ut som en annan människa.

Foto: TV4

Vill gå ner mer

Annas motivation är nu på topp, och med den vill hon gå ner ytterligare några kilo.
– Vi har sagt att vi hemskt gärna skulle förnya våra löften. Så det vill vi göra. Ner till 50 kilo då, bygga muskler. På med prinsessklänning. Och jag har precis fyllt 47, det är helt sjukt, säger Anna Book till Expressen.

Foto: TV4

Om Anna kan göra en sådan viktresa så kan andra. Dela gärna för att gratulera henne och inspirera andra.