Arianna skapar 6 000 handgjorda presenter till poliser och brandmän.

Arianna Nichols från Illinois i USA, har visat att hon har ett hjärta av guld. Den 8-åriga flickan hyllas nu på internet efter att hennes hjärtevärmande initiativ blivit känt över världen. Det Arianna har gjort, är att hon hemifrån har skapat handgjorda kors till poliser och brandmän över hela USA. Varför hon gör det? – För att sprida guds ord och för att skydda poliser och brandmän i deras farliga arbete. Jag hoppas att de här korsen kan finnas där och hjälpa dem, säger Arianna till FoxNews.

Skärmavbild 2015-11-26 kl. 11.47.11

Hittills har den lilla flickan skickat ut mer än 6.000 kors till poliser och brandmän över 33 olika stater i USA. Hon hoppas att skicka ut sina handgjorda kors till de återstående staterna. Ariannas mamma Laura berättar för FoxNews i ett mail att Ariannas värmande initiativ gjort att ett paket med 50 färgglada kors skickats hela vägen till Sydney i Australien.

– Jag vill ge de blå korsen till poliser och ibland svarta för fallna poliser. Och för brandmännen, vill jag göra röda och gula kors genom eldens färger, säger Arianna till FoxNews.

Arianna har även gett bort fina kors till vänner, grannar, kyrkmedlemmar och även arbetande i restauranger i kvarteret där hon bor. Här nedan kan du se när hon skapar nya kors som ska skickas ut i världen.