Bara tre barn ville komma på autistiske sonens kalas – då hör mamman ett ljud från gatan som förändrar allt

Motorcykelgäng har inte bäst tänkbara rykte och det beror bara på att vissa människor har gjort dåliga saker som gett hela gänget dåligt rykte.
Du kan inte skuldbelägga människor för deras fördomar, speciellt när bilden av motorcykelgäng från 60 och 70-tals gäng ofta dyker upp.

Det var några bovar som gjorde olagliga saker, men det betyder inte att vi borde se alla motorcykelgäng som bovar heller.

Nuförtiden så har termen ”motorcykelgäng” nyttjats för grupp av män eller kvinnor som gillar att ta hand om deras motorcyklar, åka på resor och dela erfarenheter med varandra och tillsammans åka runt i stan som ett enda stort gäng tillsammans.

Innan skolåret tog slut, tog en mamma från Wisconsin som heter Maranda Karna ett beslut om att göra någonting mycket speciellt för hennes son Thomas.

Thomas har autism och är född med medfödd membranbråck, vilket innebär att han redan som nyfödd fick spendera mycket tid på sjukhus.

10-åriga Thomas mamma ville ordna något speciellt för hans födelsedag. Foto: Maranda Karna/Facebook

Skickade ut 70 inbjudningar – bara en dök upp

Han var diagnostiserad redan som fyraåring men överlag var han precis som vilket barn som helst och självklart ville hans kära mamma att han skulle få ett riktigt födelsedagsfirande när hans 10-årsdag närmade sig.

Hon skickade ut inbjudan till kalaset till 70 klasskamrater, men bara tre svarade.

Av dessa tre svarade endast en att personen skulle dyka upp.

Men i vetskap att Thomas älskar motorcyklar, så skrev familjens vän Stephanie Lovejoy på Facebook och frågade om inte ett motorcykelgäng kunde överraska Thomas på hans födelsedag.

Maranda och hennes familj var helt hjärtekrossade. Efter allting som Thomas hade gått igenom, så var det sista hans mamma ville att Thomas skulle bli ratad på sin egen födelsedag.

Thomas var hjärtekrossad när ingen ville komma på hans födelsedag. Foto: Facebook / Nicole Blank Photography

Mamma Maranda: ”Ord kan inte beskriva hur mycket detta betyder…”

Familjens vän Stephanie skrev på Facebook ”Snälla möt upp och visa honom att han är ingenting annorlunda och att han är älskad lika mycket som alla andra”.

Stephanie och familjen trodde att det skulle komma 20 personer som mest, men ingenting kunde förbereda familjen för vad som sedan väntade dem.

Mer än 300 motorcykelåkare svarade på inbjudan och åkte in på sina älskade motorcyklar på Thomas födelsedag.

– Ord kan inte beskriva hur mycket detta betyder för mig och Thomas pappa, säger mamma Maranda Karna till ABC News.

Motorcykelgänget hade med sig ballonger, tårta, födelsedagskort och presenter. Thomas fick till och med en egen motorcykeljacka med en egen märke på jackan och gjorde honom till en hedersmedlem.

Men det var inte allt.

Motorcykelgäng i hundratals överraskar Thomas på hans födelsedag. Foto: Facebook / Nicole Blank Photography

”Se ett helt samhälle gå ihop”

De som medverkade hade även samlat in 1.100 dollar för familjens välgörenhet och donerat pengar till Autism Speaks och CDH International.

– Det har varit svårt för honom hur autism påverkar honom socialt och känslosamt. Men att också brottats med hälsoproblem från födseln har också präglat. Det är uppmuntrande och se ett helt samhälle gå ihop och visa honom samma saker som vi försöker visa honom varje dag, säger mamman till ABC News.

Även Thomas själv var betagen av hela situationen.

– Det fick mig att känna mig som en av de mest speciella människorna på jorden, säger han till nyhetssajten.

Dessa motorcykelgäng må se hårda och tuffa ut, men innerst inne har de också ett varmt hjärta! Gilla eller dela för att sprida denna fantastiska historia vidare!