Barnens hjärtvärmande julklapp till sin pappa får tusentals hjärtan att smälta

På julafton är vi alla förväntansfulla. Antingen över att få se våra nära och kära, att få öppna den där presenten som vi alltid velat ha eller bara att få äta väldigt god mat.

Inte sällan är det barnen som vi förväntar oss ska bli allra gladast, men det visar sig att vuxna också kan få sina drömmar uppfyllda. 

När den här pappan öppnade sin present på julaftonsmorgonen förstod han först inte vad det var. Sedan satte han på sig glasögonen – och började gråta.

Vår familj och vänner är de som oftast står oss närmast. Därför är det lite extra jobbigt när vi inte får se dem under en längre tid. Den här pappan hade inte haft möjligheten att träffa sin egen mamma på åtta år.  

Bildkälla: Twitter/RichHomie_Twan3

Men hans barn hade andra planer – och planerade en alldeles speciellt julklapp till sin älskade pappa.

När han öppnar sitt paket förstår han inte vad han har fått. I paketet ligger ett papper och han sätter på sig glasögonen för att läsa. Då brister det totalt.

Bildkälla: Twitter/RickHomie_Twan3

Barnen har köpt en flygbiljett till sin pappa så han äntligen ska få träffa sin mamma igen. Videon lades ut på Twitter och har på bara några dagar delats av över 98 000 personer. 

Jag fäller en tår av lycka när jag såg det här klippet. Jag kan inte föreställa mig hur pappan känner sig – men klart är i vilket fall att han äntligen kommer få träffa sin älskade mamma igen efter åtta långa år.

Det finaste med julen är att ge till de vi älskar mest. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook så fler får ta del av den här hjärtvärmande historien.