Barnmorska scannar skadade kvinnans mage, tittar upp med allvarlig min och hemska nyheter

För Emma Fairbairn var livet perfekt, och hade allt hon kunde önska sig. Hon var gravid i sjätte månaden och kunde knappt bärga sig i väntan på att få träffa sin son för första gången. Men på bara en sekund förändrades allt.

Emma var med om en fruktansvärd bilolycka.

Ambulansen var snabbt på plats och rusade Emma till sjukhuset där hon fick stanna kvar.

Emma var mycket orolig, men när hon kände sin son sparka blev hon lugn, han levde.

Nästa morgon kom en barnmorska för att kontrollera hennes ofödda son igen.

Facebook/EmmaFairbairn

Hon hörde ingenting, och hon var tvungen att berätta för Emma att hennes son tyvärr inte hade överlevt natten, skriver gofemenin.de.

Ett besked ingen någonsin vill behöva ge till en blivande mamma.

Kraschen var mer än den lilla späda kroppen klarade av.

Facebook/EmmaFairbairn

När Emma hörde barnmorskans ord brast det. Men hon hade ytterligare en dålig nyhet, Emma var tvungen att föda fram sitt döda barn.

Den 28 maj 2017 föddes Flynn, han vägde bara 623 gram och var väldigt liten. Trots att han aldrig kommer att öppna sina ögon älskar hon honom innerligt.

Facebook/EmmaFairbairn

Som de flesta föräldrar gör, fotar Emma sin son och lägger ut bilder på honom. På Facebook skrev hon så här:

”De senaste 27 timmarna har varit de värsta i mitt liv. Att veta att han är borta och att jag aldrig kommer at få se honom öppna sina ögon, höra honom gråta, eller se honom ta sina första steg.

Facebook/EmmaFairbairn

Hans lilla kropp kunde inte stå emot all den smärta och stress som den fruktansvärda olyckan orsakade, och det fanns ingenting jag kunde göra för att rädda honom.

Även om min kropp var där för att skydda honom. Fram tills igår trodde jag att den skulle göra det också. Vila i frid min vackra lilla pojke”.

Emma har gått igenom någonting som ingen kvinna ska behöva gå igenom. Trots att hon har familj och vänner kring sig behöver hon tid och rum att få sörja sin son.

Facebook/EmmaFairbairn

Tänk på Emma nästa gång i är ute i trafiken, ett enda misstag kan få förödande konsekvenser, titta inte i mobilen, och kör aldrig någonsin om du har druckit.

Dela gärna Emmas historia så att fler tänker på att vara försiktiga i trafiken.

 
 

Läs mer om...