Barnmorskan släpper allt och rusar till BB – vad hon har på huvudet visar varför hon är en hjälte

Vissa yrken kräver att den anställde är genuint hängiven för att kunna göra ett bra jobb, och tack och lov för att det finns de människor som brinner för vad de gör. Ett praktexempel på en sådan är barnmorskan Carrie Hall. 

Carrie är en sådan person som är beredd att göra vad som krävs för att få andra att känna sig trygga, det visar den här underbara bilden som togs strax efter en förlossning. Det är en sådan här ambitiös barnmorska jag hade velat ha. 

Att vara barnmorska på en förlossning är inte som ett vanligt nio till fem-jobb. Ingen kan bestämma eller veta när bebisarna är redo att komma, så därför måste barnmorskorna ständigt vara redo att finnas där när blivande föräldrar behöver dem. 

Men precis som alla andra är barnmorskor också lediga ibland, och passar på att umgås med nära och kära eller uträtta ärenden. Carrie var i stort behov av att klippa sig, och valde en frisersalong i närheten av förlossningen utifall något skulle hända. Och tur var väl det.

Carrie hade precis fått sitt hår inpackat i folieslingor som skulle bleka det, när larmet gick.

Utan att blinka så ursäktade sig Carrie, tog sin väska under armen och sprang ut.

Hon rusade in på förlossningen och gjorde ett strålande jobb, när det sedan fanns tid att slappna av kunde alla le åt hur barnmorskan sett ut under förlossningen. Här är bilden som delats av Frontier Nursing University på Facebook.

Facebook/Frontier Nursing University

”Efter det satte jag mig i bilen och åkte tillbaka till salongen för att blir färdig med håret. Jag kan ärligt säga att mamma, bebis och mitt hår mår bra”, säger barnmorskan till Popsugar.

Det här kallar jag att göra ett bra jobb. Det är viktigt att komma ihåg att barnmorskor och andra som jobbar inom vården åsidosätter sig själva för att hjälpa andra. Dela gärna för att hylla dem.