Barnvakten ställde in – när mamman går ut från lektionen hittar hon detta

Singelmamman och studenten Monica Willard stod inför sitt viktigaste prov någonsin och hade lämnat barnen hos en barnvakt.

Men i sista stund ställde barnvakten in och Monica hade inget annat val än att ta med sina fyra och fem år gamla barn till skolan. 

Syskonen satte sig i korridoren och väntade på att deras mamma skulle skriva klart provet. Men snart blev de otåliga och började slåss om deras gemensamma dator. 

Det var då Monicas historielärare, Daniel Krebs, klev in i handlingen. 

Lyckligtvis tog en av hans elever en bild av den ovärderliga scenen i korridoren och delade det på sin Facebook-sida, där fotot snabbt fick spridning.

”Just bevittnat en av de finaste gesterna sedan jag börjad på college”, skriver fotografen Victoria Henry och fortsätter:

”Bara någon minut efter att barnen börjat bråka gick vår professorn ut till korridoren och började leka med dem, så att de var sysselsatta medan deras mamma skrev slutprov”.  

Titta gärna på denna hjärtvärmande historia nedan och dela den gärna vidare med dina vänner på Facebook!

Många kanske hade reagerat helt annorlunda på stök och liv i korridoren, men denna lärare visade sig ha hjärtat på helt rätt ställe. Stor applåd till dig, Daniel!