Kameran fångar två småbarns bedårande återseende – nu får videon tusentals hjärtan att smälta

Få saker slår glädjen av att återse någon man tycker om. Ibland blir man så exalterad att man inte kan behärska sitt lyckorus, vilket är ganska fint om man tänker efter.

Barn tänker aldrig på att de ska kontrollera sina känslor. De bara kör på och visar om de är ledsna eller glad, något vi vuxna verkligen kan lära oss av.

Den här videon på två små pojkar som träffas igen, efter att endast ha varit ifrån varann i två dagar, har delats tiotusentals gånger på nätet. Det är lätt att förstå varför.

Pappan Michael Cisneros hade ingen aning om att videon han filmade på sin tvåårige son och hans bästa kompis skulle bli viral. Men när man ser den förstår man varför.

När Michael går längs gatan med sin tvååring Maxwell får sonen syn på sin bästa kompis Finnegan. I ögonblicket de båda tvååringarna ser varandra sträcker de ut armarna och tar fart, för att rusa in i varandras famn.

Facebook/Michael D Cisneros

”När de är borta från varandra…”

”När de är borta från varandra frågar de alltid om varandra,” berättade Cisneros till media. ”De går på musikundervisning tillsammans, Dana Banana (ett veckovis musikevenemang) och de älskar att dansa – båda är utmärkta dansare.”

Visst blir man het varm i kroppen när man ser det här? Dela för att sätta ett leende på andras läppar idag. 

Om du gillade den här videon kanske du även gillar denna: