Bebisen dör på BB – 10 månader senare inträffar miraklet som får läkaren bryta ihop

Andrew och Amanda var fulla av förväntan och glädje när de väntade sitt första barn. Men glädjen utbyttes till förtvivlan när deras lille son Klayton dog bara en kort stund efter att han föddes.

Deras läkare Bryan Hodges grät tillsammans med föräldrarna efter den fruktansvärda händelsen.

Men tio månader senare skulle något magiskt hända.

Den 6 april 2013 föddes deras första son. Allt verkade gå bra till en början, men när pojken äntligen kom ut upptäckte Amanda att något var fel.

Hon hörde ingen gråt. 

Hela rummet höll andan medan läkaren Bryan Hodges och hans kollegor försökte få liv i pojken. Men det gick inte.

Bildkälla

Andrew och Amanda beskriver den fruktansvärda känslan efter att ha förlorat sitt barn. Deras läkare tröstade dem och grät tillsammans med dem, han kändes inte ens som en läkare längre. 

När paret kom hem till sitt tomma hus låg alla leksaker och barnkläder oanvända i barnrummet. Det kändes så fel att sonen inte var med dem.

De bestämde sig för att försöka bli gravida igen.

Bildkälla

Det tog bara några veckor innan Amanda väntade deras andra barn. Nu var paret livrädda under hela graviditeten.

De bestämde sig för att anlita samma läkare som förra gången, och bjöd även in samma fotograf för att fånga ögonblicket på bild.

Den här gången gick det bra.

Amanda födde sonen Karson – en frisk liten pojke. Läkaren Bryan Hodges föll i tårar ytterligare en gång, men den här gången var det av glädje. 

Bildkälla

Bilden på läkaren som omfamnar Andrew har nu berört tusentals människor.

”Jag tittade på Dr. Hodges och såg hur lättad han var, och jag kunde inte hjälpa det, jag var tvungen att ge honom en kram”, sa Andrew till USA Today.

Bildkälla

Historien om Andrew och Amanda är full av sorg men skänker också hopp. Det finns många föräldrar som gått igenom samma svåra förlust och jag hoppas att de kan finna tröst i den här berättelsen. Jag önslar Karson oh hans föräldrar all lycka i livet.

Blev du också berörd av den här berättelsen? Dela den gärna med dina vänner.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna