Bebisen ser pappa utan skägg för första gången – hennes reaktion är underbar

Att det är modernt att odla skägg är ingenting nytt. 

Men har en precis fått barn kan det vara bäst att bestämma sig i ett tidigt skede om det ska vara kvar eller inte.

När den här pappan rakade av sig skägget blev deras sju månader gamla bebis misstänksam – och hennes reaktion har fått internet att explodera av kärlek.

Den sju månader gamla bebisen Anistyn växte upp med en skäggig pappa. Hon älskade att leka tittut i hans knä och varje gång handduken försvann från pappas ansikte var det ett välkänt ansikte som fick henne att le varje gång.

Bildkälla: Youtube / Akhil Blossom

Men en dag skulle pappas ansikte se något annorlunda ut.

Pappan vid namn JC Marshall valde en dag att raka av sig skägget, dels för att han skulle på en anställningsintervju men även för att lilla Anistyn drog i det. Samma dag som skägget rök ville han visa upp sitt nya jag för sin dotter – vars reaktion blev något utöver det vanliga.

Bildkälla: Youtube / Akhil Blossom

När pappan tog bort filten, som han alltid gjort när de leker ”tittut” blir Anistyn fundersam och hennes ansiktsuttryck talar sitt tydliga språk.

Bildkälla: Youtube / Akhil Blossom

Hon vet inte riktigt hur hon ska reagera på det för tillfället okända ansiktet men till slut brister det. Hon känner inte igen sin egen pappa och börjar gråta. 

Bildkälla: Youtube / Akhil Blossom

Pappan tog snabbt upp henne i famnen och tröstade – samtidigt som de fick sig ett gott skratt över sin dotters söta reaktion. Föräldrarna tyckte hennes reaktion var så gullig så de bestämde sig för att lägga ut den på internet och visa världen det fantastiska ögonblicket.

Jag är säker på att Anistyn kommer skratta gott åt det här om några år. 

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook så de också får se Anistyns urgulliga reaktion på pappas skägglösa ansikte.