Bebisen ska flyga för första gången – då gör mamman något som fler föräldrar borde

Alla som rest vare sig det är tåg, buss eller flyg har nog upplevt att ha ett skrikande barn i närheten hela resan knappast är någonting man längtar efter.

Ofta sitter man trångt och länge och det enda man vill göra är att försöka koppla av, någonting som blir nästan omöjligt med ett otröstligt barn i närheten.

Självklart är det inte barnets fel och oftast inte föräldrarnas heller och jag kan garantera av egen erfarenhet att mamman eller pappan säkerligen tycker att det hela är ännu jobbigare, och försöker sitt yttersta för att trösta och hyscha.

Hur löser man då detta svårlösliga problem?

Flickr

En mamma kom på en ytterst genial idé som kommer uppskattas av alla som någon gång hamnar bredvid ett barn som skriker.

Jag hade i alla fall inte kunnat bli irriterad på någon efter en sådan fin gest.

Till resenären bredvid lämnade mamman en liten påse med en lapp med ett par tillhörande sakeroch några tillbehör.

Så här stod det:

Hej främling!
Jag heter Madeline. Jag kommer att fylla 1 år den 17 december och det här är min första flygresa. Jag ska försöka att bete mig så bra som jag bara kan, men jag skulle vilja be om ursäkt i förväg om jag inte håller mig lugn, om jag blir rädd eller om jag får ont i öronen
Min mamma och pappa har packat den här presentpåsen till dig med några små gåvor.

Det finns öronproppar i den ifall du inte tycker att min första offentliga serenad är lika vacker som mamma och pappa tycker att den är.
Trevlig flygresa
 🙂

Reddit

Hade du kunnat bli arg om du mötts av denna fina gest?

Dela gärna denna artikel med dina vänner om du också tycker att det var väldigt smart sätt att minska irritationen på en redan jobbig resa!