Bebisen vill inte sitta still på flyget – då gör främlingen något som får föräldern att häpna

Som småbarnsförälder måste man ständigt vara på sin vakt och beredd på att oförutsägbara saker kan hända. Men all vaken tid på helspänn kan göra att tröttheten slår till hårt. Det hände Evan Hughes som med trötta ögon försökte få sin son att sluta klättra mot kvinnan i sätet brevid. Då gjorde främlingen intill något fantastiskt.

Evan Hughes hade en tuff flygresa framför sig efter att vädret i Chicago ställt till problem och han inte hade fått någon sömn. Evan hoppades på att kunna ta igen en stunds sömn på planet, men hans åtta månader gamla son hade andra planer. 

Facebook/Evan Hughes

Bebisen var pigg och ville inte sitta still. Sonen sträckte sig konstant mot kvinnan som satt brevid och Evan gjorde sitt yttersta för att hålla kvar bebisen i sitt säte, det berättar ABC News

När pappan inte hade mycket ernergi kvar erbjuder sig kvinnan att hålla bebisen. Vad som händer efter en minut får pappan att tappa hakan. Bebisen somnar i kvinnans famn och sussar sött under resten av resan. Pappa Evan passade på att fånga ögonblicket på bild för att dela det på Facebook, där han skämtsamt skriver ”Kraften av bröst”. 

Kvinnan sa at Evan skulle passa på att sova medan hon såg efter bebisen, något som vid det tillfället var guld värt för en utmattad pappa.

Dela gärna om du tycker att små barn är fulla av överraskningar.