Beviset på att kärlek inte har någon ålder. Säg grattis till 94-årige Håkan och 88-åriga Ingrid.

Nej, kärleken har sannerligen ingen ålder. I helgen gifte sig Håkan Andersson, 94, och Ingrid Jonsson, 88 i Halmstad. – Det känns jättebra, säger Ingrid till Kvällsposten.

Håkan Andersson och Ingrid Jonsson träffades via gemensamma bekanta för 17 år sedan. När de för ett år sedan bestämde sig för att sälja huset och flytta till en lägenhet i Halmstad föddes planerna på ett giftermål.
– Vi har tänkt på det här länge. Det är aldrig för sent att slå till. Det kändes så bra att vi äntligen gifte oss, säger Håkan till Kvällsposten.
Sperlingsholms kyrka i Halmstad var i lördags fylld med barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Håkan kom med rullatorn till altaret, där han fick sin brud.
Brölloppet hade inte kunnat bli finare, menar Ingrid.
– Det går inte i ord att beskriva men det överträffade alla mina förväntningar. Kyrkan var så fin, sångerna var så vackra och jag är helt betagen och överväldigad. Det var allt lite nervöst, säger hon.
Bröllopsnatten tillbringade paret i Kvibille gästgivargård. Bröllopsfesten är planerad till 14 juni, medan bröllopsresan får vänta.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Kärleken har ingen ålder. Det är 94-årige Håkan och 88-åriga Ingrid ett härligt bevis på.

Posted by Expressen on Monday, May 11, 2015